Roblox'ta oyun yapıp para kazanmak mümkün mü?

nuvxhlm

Decapat
Daha fazla  
Lua dilini öğrenmesi kolay mı? Bugün Roblox'ta dolaşırken bir sürü oyun gördüm. Çok fazla emek harcanamamış, maksimum birkaç haftada yapılmış oyunlar 4K-10K falan oynanıyor.

Özellikle Steal a Brainrot diye o oyunlar milyona kadar çıkıyor. Sizce böyle çocuklara uygun bir oyun yapıp çıkarsak tutar mı? Bu oyunu ön sayfaya nasıl atıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lua dili diger dillere gore normal zorlukta. Sadece Roblox studyo zorlar ama Roblox'un kendi icinde bile Lua'yi ogretme oyunu var. Bakmani oneririm.
Para kazanilir mi? Evet. Ama bu yaptigin oyuna gore degisir. Insanlari bir sekilde Robux aldirman gerek. Tabii ki P2W e donmesin bu olay oynanmaz. Daha cok 10-18 Yas'a gore oyununu tasarla. Daha kucukleri para yatirmaz. Reklamlama yap. TikTok cok ideal bu konuda. Ve Global'e hitap edecek sekilde yap. Gerekirse dill full İngilizce olsun.
Bak bundan 8 sene once toolboxtan basit bir şey yapmistim ama hiçbir olayi yoktu. Sadece isim ile 500 kisi oyuna girmisti

Lua dilini öğrenmesi kolay mı? Bugün Roblox'ta dolaşırken bir sürü oyun gördüm. Çok fazla emek harcanamamış, maksimum birkaç haftada yapılmış oyunlar 4K-10K falan oynanıyor.

Özellikle Steal a Brainrot diye o oyunlar milyona kadar çıkıyor. Sizce böyle çocuklara uygun bir oyun yapıp çıkarsak tutar mı? Bu oyunu ön sayfaya nasıl atıyoruz?
Türklerin yaptığı oyunlar genelde tutmuyor, popüler oyunları yapan oyuncular da hiç bir zaman sıradan kişiler olmamıştır. Zaten ünlü oyuncular veya çokça para yatıran, yazılımcı kişiler.

Türklerin yaptığı oyunlar genelde tutmuyor, popüler oyunları yapan oyuncular da hiç bir zaman sıradan kişiler olmamıştır. Zaten ünlü oyuncular veya çokça para yatıran, yazılımcı kişiler.
Haklısın fakat eger orta iyi bir sey yapilirsa tutma ihtimali olabilir. Cogu populer oyun bie grup tarafindan yapiliyor. Bence konu sahbininde bir grup bulmasi lazim.

Haklısın fakat eger orta iyi bir şey yapilirsa tutma ihtimali olabilir. Cogu populer oyun bie grup tarafindan yapiliyor. Bence konu sahbininde bir grup bulmasi lazim.

Türklerin yaptığı oyunlar genelde tutmuyor, popüler oyunları yapan oyuncular da hiçbir zaman sıradan kişiler olmamıştır. Zaten ünlü oyuncular veya çokça para yatıran, yazılımcı kişiler.

Düz bakmaya girdim bir tane real Steel oyunu gördüm adamlar hiç harita falan yapmamış sadece mekanikleri yapmışlar 4.5k kişi oynuyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı