Roblox'ta oyuna script nasıl yazılır?

BRENMEST

Hectopat
Merhaba. Oyunumda starterpack icinde "slap" adında bir tool var, dev forumda baktıgım scriptler olmuyor ve oraya konu açamıyorum. Sol tıka tıklayınca oyuncuları ucuran bir script istiyorum. Humanoid objelerde de çalışsa iyi olabilir test için.

Merhaba. Oyunumda starterpack icinde "slap" adında bir tool var, dev forumda baktıgım scriptler olmuyor ve oraya konu açamıyorum. Sol tıka tıklayınca oyuncuları ucuran bir script istiyorum. Humanoid objelerde de çalışsa iyi olabilir test için.
Roblox Studionun kendi AI Assistantını kullanabilirsiniz. Baya yarar sağladı bana, detaylı ve iyi komutlar yazarak halledersiniz.

Hocam aklıma şimdi geldi Gemini ChatGPT ve DeepSeek yapamıyor ona deneyeceğim.
O kesinlikle yapar, yaptığı zaman herşeyi yerli yerine o koyabiliyor ve entegre edebiliyor.

Hocam aklıma şimdi geldi Gemini ChatGPT ve DeepSeek yapamıyor ona deneyeceğim.

ChatGPT bayağı uğraştırıyor aga ya bende Click'ler tarzi bir oyun yapayım dedim tıklama butonu için 2 gün uğraştım:D detsy veriyorum bilgi veriyorum bana verdiği hatali veya eski kod.

ChatGPT bayağı uğraştırıyor aga ya bende Click'ler tarzi bir oyun yapayım dedim tıklama butonu için 2 gün uğraştım:D detsy veriyorum bilgi veriyorum bana verdiği hatali veya eski kod.

ChatGPT zeka yönü zayıf bir yapay zeka. Adındaki gibi sohbet için. Sohbet etmek ve birlikte zaman geçirmek iyi geliyor ama. Arada drsm yapıyorum laf stıyorum GPT'ye. Gemini veya DeepSeek deneybilirsiniz ama en iyi Roblox'un kendi yapay zekası yukarıda yazıldığı gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı