Çözüldü Roblox'ta ping aşırı yüksek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Vorpee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba son 1 haftadır Roblox oyununda gereksiz aşırı ping alıyorum yani diğer oyunlarda mesela LoL gibi 15-16 Ms'te oynuyorum fakat Roblox'ta 700+1000 ms alıyorum fakat bunu şu son haftadır yaşıyorum. Onun harici böyle bir şey yaşamadım. Nedeni nedir ve çözümü hakında bilgi istiyorum.

Modeminizi kapatıp açın. Benimki öyle düzeliyordu. Ama bu pingin nedeni büyük ihtimal Roblox'un TR Server'ı olmaması.

Bu modem kapatma açma işi evet gerçekten işe yarıyor fakat robllox hariç diğer oyunlar için.

Bende boyle oyun tam yuklenmiyor internetim 180 200 ping veriyor geneld cok vakit nedense 40000 pinge kadar cikiyor. Hem de oyun yuklenmediginde her yer beyaz gibi oluyor.

bende boyle oyun yuklenmediginde gok yuzu olmuyo heryerde bem beyaz oluyo karakterine kadar pinginde o sira cok oluyo 40000 ping aliyorum 90000 ping oyle ama genelde 180- 200 ping alarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…