Roblox'ta popup çıkıyor

Roblox'ta bir oyun yaptım Roblox Studio'dan ve oyuna birkaç gün girdim sorunsuz çalışıyordu. Ancak yaklaşık oyunu yayımladıktan 1 hafta sonra oyunda ben eklemediğim halde karşıma "[SALE] VIP commands![SALE]admın commands,[SALE]troll GUI" tarzında Game Pass'i satın almak için onay verdiğimiz menü çıkıyor. Ve bunu satan alan birisi olsa Robux bana bile gelmeyecek! Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna hazır model eklediysen oradan gelmiş olabilir.

Nasıl modeller kullandınız siz Saçma adları olan modelleri kaldırın hocam. Yanda bulunan Workspace'nin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Nasıl modeller kullandınız siz saçma adları olan modelleri kaldırın hocam. Yanda bulunan Workspace'nin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Nasıl modeller kullandınız siz Saçma adları olan modelleri kaldırın hocam. Yanda bulunan Workspace'nin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
altında da var

Hocam bence popüler ve yüksek oylu modelleri kullanın. O modeller virüs içeriyor.

Ya aslında oyunu Roblox Studio da test ederken sıkıntı yok ama oyunu Roblox'tan arkadaşlarım ile oynarken bu durum oluyor. Tek başıma Roblox'tan oynarken de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…