Güvenlidir hocam merak etmeyin.Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi?
Hayır değildir düşünün roblox hacklendi ve tüm bilgileriniz çalınır bu yüzden yapmanızı önermem tel no ile yapmanızı öneririm.Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi?
Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi?
Hayır değildir düşünün Roblox hacklendi ve tüm bilgileriniz çalınır bu yüzden yapmanızı önermem tel no ile yapmanızı öneririm.
10 yaşında velet bile senin TC No'nu biliyor. Bir sorun olmaz.Hayır değildir düşünün roblox hacklendi ve tüm bilgileriniz çalınır bu yüzden yapmanızı önermem tel no ile yapmanızı öneririm.
Evet haklısınız.10 yaşında velet bile senin TC No'nu biliyor. Bir sorun olmaz.
Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam herhangi bir problem olur mu? Güvenilir mi?
Hocam ama fotoğrafını atıyoruz bir sorun olmaz değil mi?10 yaşında velet bile senin TC No'nu biliyor. Bir sorun olmaz.
Hocam ama fotoğrafını atıyoruz bir sorun olmaz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.