Amacım hile ile insanların zevkini bozmak değil sadece farm yapmak auto olarak. Ondan dolayı hile kullanıyorum ama banlanırım diye de korkuyorum. Ban riski var mıdır? VIP serverimde kimse yok, giremiyor.
Amacım hile ile insanların zevkini bozmak değil sadece farm yapmak Auto olarak. Ondan dolayı hile kullanıyorum ama banlanırım diye de korkuyorum. Ban riski var mıdır? VIP serverimde kimse yok, giremiyor.
Ben özellikle Jailbreak'te gördüm hatta private server olmasına rağmen ban yemiştim risk olduğundan yan hesapla hile açmıştım şu an arkadaşım açıyor ve 3 tane hesabı ban yedi Jailbreak'te.
Ben özellikle Jailbreak'te gördüm hatta private server olmasına rağmen ban yemiştim risk olduğundan yan hesapla hile açmıştım şu an arkadaşım açıyor ve 3 tane hesabı ban yedi Jailbreak'te.
Hemen ban yenmiyor zaten belli bir süre sonra bir yanda ban atıyorlar muhtemelen Auto ban biz arkadaşımla Jailbreak'te bayağı bir kez hile açtık sonra zamanlarda ve genelde en fazla 1 ay içerisinde ban yedik yan hesaplardan yaptık bu işi tabii ana hesaptan Jailbreak ve Bloxburg'da hile açılmaz bence. (o hile koruması 3 yıldan fazladır var çünkü 3 yıl önce de yan hesaptan ban yemiştim Jailbreak'te)