Roblox'tan ban yedikten sonra hesap silinir mi?

Lord Games

Centipat
Daha fazla  
Roblox'tan ban yedim. Sonra uyarı yersek ondan sonra ne olur? Evet biraz karmaşık fakat merak ediyorum hesap silinir mi, yoksa ban yer tekrar açılır mı? Merak ettim.

Ban yedikten sonra uyarı almayı nasıl başaracaksın ki? Tam tersi olmasın? Bu arada gerektiği zaman hesapları silebilirler ama çoğunlukla hesaplar silinmiyor.

Ban yedikten sonra uyarı almayı nasıl başaracaksın ki? Tam tersi olmasın? Bu arada gerektiği zaman hesapları silebilirler ama çoğunlukla hesaplar silinmiyor.
Hocam galiba olay şu. Arkadaş ban yedi. Banı açıldıktan sonra uyarı yersem ne olur diye soruyor. Hocam bilmeden konuşuyorum ama büyük ihtimal hile yaptınız. Banınız açıldıktan sonra bir daha yapacaksınız. Yanlışsam özür dilerim.

Ve önceden bayağı robux yatırdığım hesapta robux fotoğrafı yükledim diye hesabım silindi bilmiyorsunuz galiba Roblox'u önüne geleni banlar.
Hocam galiba olay şu. Arkadaş ban yedi. Banı açıldıktan sonra uyarı yersem ne olur diye soruyor. Hocam bilmeden konuşuyorum ama büyük ihtimal hile yaptınız. Banınız açıldıktan sonra bir daha yapacaksınız. Yanlışsam özür dilerim.

Hile yapmadım. Küfür ettim Allah'a söven bir kişiyle kavga ettim ban yedim uyarısız bak sonra gene Roblox'ta arkadaş ekle dedim birine uyarı yedim bunun yüzünden.

Bir de uyarı yersek ondan sonra ne olur yazdım :D

Son düzenleme:
Ve önceden bayağı robux yatırdığım hesapta robux fotoğrafı yükledim diye hesabım silindi bilmiyorsunuz galiba Roblox'u önüne geleni banlar.

Hile yapmadım. Küfür ettim Allah'a söven bir kişiyle kavga ettim ban yedim uyarısız bak sonra gene Roblox'ta arkadaş ekle dedim birine uyarı yedim bunun yüzünden.

Bir de uyarı yersek ondan sonra ne olur yazdım :D

Olm bir derdini anlat adam gibi karşıya sun ona göre yardımcı olalım başım döndü bende mi sorun yoksa la acaba.

Uyarı yerse bir şey olacağını sanmam.

Olm bir derdini anlat adam gibi karşıya sun ona göre yardımcı olalım başım döndü bende mi sorun yoksa la acaba.

Uyarı yerse bir şey olacağını sanmam.

Adam Allah'a kitaba Atatürk'e sövdü. Bende küfür ettim sonra ban yedim 3 gün. Sonra birine ben arkadaşlık atar mısın dedim adam iyi onuyordu oyunu, sonra bunu dedim diye Roblox uyarı vermiş sonra ne olur diye soruyorum anlamayacak ne var anlamadım.

Klasik roblox. Ban yedikten sonra hassasa alınıyoruz diye normal cümle de kursak gene ban yeriz. Ben bu sebepten 2 haftada 3 kere yedim.

Roblox'tan ban yedim. Sonra uyarı yersek ondan sonra ne olur? Evet biraz karmaşık fakat merak ediyorum hesap silinir mi, yoksa ban yer tekrar açılır mı? Merak ettim.

Ban yerse tekrar açılma şansı var. Roblox sana belirli bir zaman içerisinde ceza olarak ban veriyor. Eğer ban yersen ilk olarak 1 günlük ban yersin. Süre Amerika saatine göre bağlıdır banın eğer zamanı geçtiyse ve re-active butonu göremiyorsan Amerikan saatine göre geçmemiş olabilir. Hesap silinir mi silinmez mi konusuna gelince hesabın süreli ban yerse silinmez ama kalıcı ban ise silinir. Rica ederim☺️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı