Roblox'tan sonra neye erişim engeli gelir?

Bundan sonra ilk erişim engelini yiyecek site/oyun.

• League of Legends

Oy: 4 5,4%
  • Tiktok

Oy: 18 24,3%
  • Twitter

Oy: 15 20,3%
  • Pubg

Oy: 0 0,0%
  • Steam

Oy: 7 9,5%
  • Valorant

Oy: 1 1,4%
  • Riot games

• Forum siteleri

Oy: 5 6,8%
  • Steam

Oy: 1 1,4%
  • Discord

Oy: 15 20,3%
  • Epic games

• Telegram

Oy: 8 10,8%

• Oy verenlerin toplamı
    74
Discord ve forum siteleri Discord'a gelse veri paylaşmadığı için üzülmem.
Roblox'un erişim engelinin kalkıcağını düşünüyorum. En ufak argo kelimede bile 1 gün ban atıyorlar gösterdikleri sebep saçma.

Tiktoktan başlar bu iş devamına farklı oyun ve uygulamalarda yasak almaya devam edecektir. Bu sansür eskisi gibi keyfe keder gibi değilde daha ciddi bir sansür gibi geliyor. Farklı uygulamalarada heran gelebilir en yüksek ihtimalle tiktok.

Twitter yiyebilir ama deprem olma ihtimaline karşın engellememesi lazım hiçbir yerin engellenmemesi lazım Twitter daha çok işe yaradığı için yememesi lazım.

TikTok ile Discord olacağını düşünüyorum. Şu anki erişim engeli nedenleri genel olarak(fikrimce) uygulamada birkaç ahmak insanın yaptığı işlerden dolayı o kitle uygulama erişim cezasına tabii tutuluyor ve TikTok ile Discord dediklerime çok yakınlar.

Twitter ya da Discord
Benim anlamadığım bir konu var Valorant veya Lol neden yasaklansın? Bir türlü anlayamadım düşündüm düşündüm, kimseye bir zararı yok niye kapatsınlar ki?

Twitter'a bir şey olmaz ülkeyi oradan yönetiyorlar nasıl olsa.
Gerçi doğru aslında, insanlar Twitter’a haber almak için giriyor, eğlenmek için değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı