Katakiv Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Aktif Roblox oynayan biriyim fakat dünden beri Roblox'u açınca bilgisayarım çöküyor, başka bir oyunda olmuyor bilgisayarım Roblox'u hayli hayli kaldıracak seviyede fakat her açtığımda çöküyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Aktif Roblox oynayan biriyim fakat dünden beri Roblox'u açınca bilgisayarım çöküyor, başka bir oyunda olmuyor bilgisayarım Roblox'u hayli hayli kaldıracak seviyede fakat her açtığımda çöküyor. Yardımcı olur musunuz?
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 1 Eylül 2023 #2 Ekran kartınızın driverını "DDU" programı ile kaldırıp, en güncel sürüm ile tekrardan kurmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Ekran kartınızın driverını "DDU" programı ile kaldırıp, en güncel sürüm ile tekrardan kurmayı denediniz mi?
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.185 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Eylül 2023 #3 Sistem özellikleriniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Katakiv Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 lovemyers dedi: Ekran kartınızın driverını "DDU" programı ile kaldırıp, en güncel sürüm ile tekrardan kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi şimdi yaptım tekrar aynı hatayı verdi. beydirbey dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci Intel i5 6500 RAM 8 GB Ekran Kartı AMD Radeon R7 240 1TB HDD. Ekleme yapıyorum Roblox'a girdiğimde bilgisayarın derecesi 80 90 derecelere fırlayıp anında kapanıyor başka hiçbir oyunda olmuyor bu. Son düzenleme: 2 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
lovemyers dedi: Ekran kartınızın driverını "DDU" programı ile kaldırıp, en güncel sürüm ile tekrardan kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi şimdi yaptım tekrar aynı hatayı verdi. beydirbey dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci Intel i5 6500 RAM 8 GB Ekran Kartı AMD Radeon R7 240 1TB HDD. Ekleme yapıyorum Roblox'a girdiğimde bilgisayarın derecesi 80 90 derecelere fırlayıp anında kapanıyor başka hiçbir oyunda olmuyor bu.