Roblox'un tekrardan açılma ihtimali var mı?

TikTok'da Roblox yasaklanmış falan filan videoları var şu anda.

Başta wattpad yasaklandığında pek anlam verememiştim çünkü kullanmayı bilmiyorum. Fakat başta Instagram olmak üzere arkasından Roblox da yasaklanınca açıkçası merak ettim.
Ben şahsen kullanmam ve içeriklerinin de çok kötüye gittiği yönünde düşünüyorum. Fakat sırf bu içeriklerden dolayı bilim kurgu,macera gibi içeriklerde şaheserler çıkaranları da engellemenin saçma olduğunu düşünüyorum.

Hayır hocam yeniden başlatmanıza gerek yok şimdi girmeye çalışın ilk önce açılmaz sürekli yenile sonra açılacak

Site açılıyor fakat Roblox başlatılamıyor birazdan kendimi asıcam sinirden.

Kuzey Kore V2 versiyon Türkiye hayatı sürünme garantili.

Neden kimse buna dur demiyor herkes sustu her şeye yasak geliyor sustuğumuz için.

@Tugra07, yasakçı zihniyeti hiçbir zaman desteklemiyorum. Çözüm değil bu. Küçük küçük çocukları ağlattılar. Gerçekten çözüm bu mu? Söyleyeyim, değil.
Değil, hem de hiç değil, bakalım sırada ne var..

Değil, hem de hiç değil, bakalım sırada ne var.

Hocam ne yapabiliriz? Bunun bir şekilde böyle çözülmeyeceğeğini konuşmamız ve sesimizi duyurmamız lazım dün Instagram olur bugün Roblox olur öbür gün yotuube olur devam eder bu yani

Hocam ne yapabiliriz? Bunun bir şekilde böyle çözülmeyeceğeğini konuşmamız ve sesimizi duyurmamız lazım dün Instagram olur bugün Roblox olur öbür gün yotuube olur devam eder bu yani.

Zaten yeterince ses çıkarıyoruz diyebilirim fakat kimse o seslere kulak asmıyor. Nasıl olsa o kadar büyük, kapsamlı bir harekette bulnamayacağımzı biliyorlar. Bizim askerimiz bize engel olacak sonuçta. Burada askere de polise de zorluk çıkaracaksın onlar da sana. Bu yüzden biraz daha diplomatik yolda ses çıkarmaya çalışıyoruz.

bence açılmaz çünkü açılmasını isteyenlerle "bebe oyunu zaten çok toksik vardı" diyenler eşit ki buda devletin işine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…