Ben şahsen kullanmam ve içeriklerinin de çok kötüye gittiği yönünde düşünüyorum. Fakat sırf bu içeriklerden dolayı bilim kurgu,macera gibi içeriklerde şaheserler çıkaranları da engellemenin saçma olduğunu düşünüyorum.Başta wattpad yasaklandığında pek anlam verememiştim çünkü kullanmayı bilmiyorum. Fakat başta Instagram olmak üzere arkasından Roblox da yasaklanınca açıkçası merak ettim.
Hayır hocam yeniden başlatmanıza gerek yok şimdi girmeye çalışın ilk önce açılmaz sürekli yenile sonra açılacak
ya devlet başa ya kuzgun leşe...Devletin vardır bir bildiği kanziler![]()
Değil, hem de hiç değil, bakalım sırada ne var..@Tugra07, yasakçı zihniyeti hiçbir zaman desteklemiyorum. Çözüm değil bu. Küçük küçük çocukları ağlattılar. Gerçekten çözüm bu mu? Söyleyeyim, değil.
Değil, hem de hiç değil, bakalım sırada ne var.
Hocam ne yapabiliriz? Bunun bir şekilde böyle çözülmeyeceğeğini konuşmamız ve sesimizi duyurmamız lazım dün Instagram olur bugün Roblox olur öbür gün yotuube olur devam eder bu yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.