Roblox'un tekrardan açılma ihtimali var mı?

Roblox'u bu yüzden kapatmışlardır aynen aynen tüm veriler zaten küçük yaştaki veletlerde.
Hocam, öyle biliyorum dedim, kesin bir şey söylemedim. Olgunluk dereceniz muazzam. Ayrıca bu tweet'e dayanarak bunu söyledim.

Dosya Ekleri

• image (1).png
    image (1).png
    424,9 KB · Görüntüleme: 51
@Ozi01, yasakçı zihniyeti bu yüzden hiçbir zaman için desteklemedim, destek de vermiyorum. Herkese de özellikle yasakçı zihniyeti desteklemeyin diye de diyorum. Instagram, Wattpad, Roblox'a sırayla erişim engeli geldi. Bakalım, sırada ne var?
Evet, onlyfans ve hub'a da erişim engeline karşıyım ben, devlete ne? Ayrıca emin olun tiktok çok daha ahlaksız bir platformdur o saydığım 2 siteden, şiddetten tutun suçlara kadar.

Benim anlamadığım 1 hafta içinde 2 tane uygulama kapandı... Kafamda deli deli sorular her neyse🤔.

Evet, onlyfans ve hub'a da erişim engeline karşıyım ben, devlete ne? Ayrıca emin olun tiktok çok daha ahlaksız bir platformdur o saydığım 2 siteden, şiddetten tutun suçlara kadar.
Ben de cinsel içerikli sitelerin engellenmesine karşıyım. Neden TikTok ile karşılaştırma gereği duydun? Bir farkı kalmadı.

Roblox büyük ihtimalle kötü insanlar yüzünden kapandı orada Türk Sohbet Oyunu bilmem ne oyunları falan vardı ondan olabilir.

Hocam yapmayın ya Türk sohbet oyununa en son biz uzaktan eğitim zamanında girip ergen triplerine giriyorduk aradan 4 sene geçmiş 5 sene olacak neredeyse şimdi mi gözüktü bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı