Roblox'un tekrardan açılma ihtimali var mı?

Zaten Roblox'da yaş kısıtlamasından bazı oyunlara girilemiyor hatta yazı yazamıyor saçma olmuş kapanması eğer girmek istersen bilgisayarın internet ayarların DNS'yi 8.8.8.8 8.8.4.4 yapın Instagram dahil bütün sitelere girebilirsin.

Dosya Ekleri

• 1723050890130.png
    70,1 KB · Görüntüleme: 36
Ben şahsen Roblox'un görevini yerine getirdiğini düşünüyorum. Adopt Me gibi roleplay temelli oyunlarla zaten küçük çocukların bir şey öğrenebileceğini sanmıyorum. Öğretici oyunlarında amacını gayet iyi getiriyor yerine. Aynı şekilde Instagram ve Wattpad'de görevlerini yerine getiren uygulamalar. Instagram bir sosyal medya ağı, hızlı haber için gayet iyi bir araç, iletişim için gayet iyi bir araç. Wattped'ise güzel bir kitap yazma ve okuma uygulaması. Genç yazarlara öncülük edebilecek bir platform. Fakat bu 3 konuşulan erişim engelli uygulamanın tek bir ortak noktası var. O da teftiş edilmemeleri. Uygulamayı direkt olarak yasaklamak yerine uygulama sahipleri ile anlaşmalar yaparak Türk yöneticiler, kontrol edecek sınıfa eleman alınmasını sağlayabilirdi. Fakat anlaşma yapmak yerine "engelleyelim de baştan olsun bitsin" kafası ile bir iş yapmayı tercih ettiler. Kimisi de bu "engelleyelim de baştan olsun bitsin" fikirlerine "OLEY BEE" diye sevinenler var. Bu kişiler bu kararları verenlerden daha tehlikeli benim görüşümde.

Geçen müşteri hizmetlerini aradım Instagram'da şu var bizimle ilgili değil falan filan anonsu vardı şimdi Roblox anonsu eklenir.

Modemi veya PC yi baştan başlatmam gerek mi? DNS ayarlarını güncelledim.

Adopt Me trade oyunu roleplay kalmadı Brookhaven gibi saçma sapan oyunlarda var öyle yinede saçma ama insanlara bu kadar karışılması çocukları velileri kontrol etsin niye kapatıyolar ki aşırı saçma

Başta wattpad yasaklandığında pek anlam verememiştim çünkü kullanmayı bilmiyorum. Fakat başta Instagram olmak üzere arkasından Roblox da yasaklanınca açıkçası merak ettim.

@Tugra07, yasakçı zihniyeti hiçbir zaman desteklemiyorum. Çözüm değil bu. Küçük küçük çocukları ağlattılar. Gerçekten çözüm bu mu? Söyleyeyim, değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…