Ya sanki 12 yaşındaki bir çocuk gelipte yaşını her platformda büyütme ihtimali var mı? (kimlik zorunlu olan siteler hariç tabii ki) ama yani yaş büyütme olayı siteye kayıt olunurken çoğu kişi tarafından yapılıyor ve bu sadece Roblox de değil yani bunu önlemek için oyunun yasaklanması olmaz. O şekilde olmaya kalkşılırsa her şeyin yasaklanması lazım.
1.5m Robux'um vardı o gitti
Blox flipdeydi satarım açılmazsa ama bende açılıyor Roblox.
Modemi veya PC yi baştan başlatmam gerek mi? DNS ayarlarını güncelledim.Zaten Roblox'da yaş kısıtlamasından bazı oyunlara girilemiyor hatta yazı yazamıyor saçma olmuş kapanması eğer girmek istersen bilgisayarın internet ayarların DNS'yi 8.8.8.8 8.8.4.4 yapın Instagram dahil bütün sitelere girebilirsin.
Adopt Me trade oyunu roleplay kalmadı Brookhaven gibi saçma sapan oyunlarda var öyle yinede saçma ama insanlara bu kadar karışılması çocukları velileri kontrol etsin niye kapatıyolar ki aşırı saçmaBen şahsen Roblox'un görevini yerine getirdiğini düşünüyorum. Adopt Me gibi roleplay temelli oyunlarla zaten küçük çocukların bir şey öğrenebileceğini sanmıyorum. Öğretici oyunlarında amacını gayet iyi getiriyor yerine. Aynı şekilde Instagram ve Wattpad'de görevlerini yerine getiren uygulamalar. Instagram bir sosyal medya ağı, hızlı haber için gayet iyi bir araç, iletişim için gayet iyi bir araç. Wattped'ise güzel bir kitap yazma ve okuma uygulaması. Genç yazarlara öncülük edebilecek bir platform. Fakat bu 3 konuşulan erişim engelli uygulamanın tek bir ortak noktası var. O da teftiş edilmemeleri. Uygulamayı direkt olarak yasaklamak yerine uygulama sahipleri ile anlaşmalar yaparak Türk yöneticiler, kontrol edecek sınıfa eleman alınmasını sağlayabilirdi. Fakat anlaşma yapmak yerine "engelleyelim de baştan olsun bitsin" kafası ile bir iş yapmayı tercih ettiler. Kimisi de bu "engelleyelim de baştan olsun bitsin" fikirlerine "OLEY BEE" diye sevinenler var. Bu kişiler bu kararları verenlerden daha tehlikeli benim görüşümde.
Hayır hocam yeniden başlatmanıza gerek yok şimdi girmeye çalışın ilk önce açılmaz sürekli yenile sonra açılıcakModemi veya PC yi baştan başlatmam gerek mi? DNS ayarlarını güncelledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.