Robolinkmarket.com yorumumu yayınlamıyor

BlackTower26

Kilopat
Türkiye'nin Elektronik Malzeme Satış Sitesi - Robolink Market sitesinden MK8 Alüminyum Extruder Blok Seti Right Hand-1.75mm-Satın Al | Robolink Market bu ürünü aldım ancak üründe hata olduğu için kullanamadım işime yaramadı ve bu ürünü başkaları da almak isterse önceden görsün bilsinler diye yorumlamak istedim. Yazdığım yorum:
"Herkes memnun kalmış ama galiba bana gelen ürün sorunluydu. Extruderin gri tekerleğinin(rulman) dönmesi için ortasında geçen mil-vidanın çapı mandalda içine oturması gereken yerden daha küçüktü ya da mandaldaki yuva genişti bu yüzden gri rulman dönemediğinden dolayı(sabitlenemediği için boşta kalıyor) extruder motorundaki sarı çark dönse bile filamenti ittiremiyor. Bu yüzden ürün işime yaramadı."
Üründe 5 yıldız gözüküyor ama rastgele birkaç tane ürün açtım ya 5 yıldızlı ya da hiç yorum yapılmamış, 4 yıldız yok. Yani site sahipleri sadece 5 yıldızlı olumlu yorumları yayınlıyorlar, kim bilir kaç kişi ürünlerde sorun yaşadı ama hiçbirinin yorumu eklenmemiş.
Türkiye'nin Elektronik Malzeme Satış Sitesi - Robolink Market adresinden alışveriş yapacak herkesin bilgisine.
(Konu iade ile ilgili değil arkadaşlar iade etseydin gibi yorumları boşuna yapmayalım)

Peki firmadan bu konuda destek istediniz mi?
Ben şu ana kadar oradan hiç sorun yaşamadım. Arızalı çıkan parçalarda da kısa sürede çözüm aldım.

Peki firmadan bu konuda destek istediniz mi?
Ben şu ana kadar oradan hiç sorun yaşamadım. Arızalı çıkan parçalarda da kısa sürede çözüm aldım.
Özel bir destek talebim olmadı, iade sürecine girmedim girsem yardımcı olurlardı onu da biliyorum. Ben de birkaç kere alışveriş yaptım bir kere oksit gibi lekeleri olan bir devre elemanı yolladılar onda bile yardımcı oldular hatta parçayı geri istemeden yenisini yolladılar.
Ama bu ürün sorunluydu ve bunu da yorumlarda belirtmek istedim belki en azından ilgili kişiler aynı ürünü paketlemeden önce o kısmını kontrol edip ona göre paketlerler ya da alacak kişi biraz daha para verip daha iyisini alır diye düşündüm. Benim tek şikayetim olumsuz eleştirel yorumların yayınlanmaması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı