Merhaba.Aynı markanın üst segment ürününü kullanıyordum, ürün muhteşem fakat güvenlik yazılımı hakkında aynısını söyleyemeyeceğim. Güvenlik açıklarını geliştirmedilerse kameralı modellerini almayın. Yoksa bir gün Hintli'nin biri Whatsapp üzerinden resminizi gönderir.
Aynı mantık IP Cam'ler için de geçerli. Şifreleme sistemi üst düzey olan markalara bakın.
Merhaba.
Roborock gibi dünyanın en iyi robot süpürgesi firmalarından böyle bir şey beklemek saçma. Öyle bir durum yaşamanız imkanı yok, o zaman telefon veya tablet kullanmayalım. Ayrıca üründe zaten kamera bulunmuyor, korkacak bir durum yok.
Merhaba Efe Bey;Merhaba Murat bey;
Şirket sahibi gibi konuşmaya gerek yok, şifreleme sistemi daha güçlü olan markalara yönelmemiz gerektiğini belirtmiş arkadaş, bunun hakkında kullanıcı deneyimlerine göz atmak mantıklı olabilir.
Üründe kamera bulunduğu da belirtilmemiş, kamera bulunan modellere göz atarsanız diye ifade edilmiş.
Esenlikler.
Tekrardan merhaba, sayın Efe Bey.@muratscd
Tekrardan merhaba Murat bey,
Yazdıklarınızda bir taraflılık hissi kendini ele veriyor, yanıldığımı düşünmüyorum. dünyanın en büyük markalarından biri ile ne demek istiyorsunuz? O zaman SteelSeries, Razer gibi markalar en çok tercih edildiği için kusursuz olurdu. Ayrıca en büyük markalar da güvenlik açığı bulundurabiliyor ve açık bulanlara para dahi verdikleri oluyor.
Tanıdığınız kişinin S6 maxv Ultra modelini kullanıp sorun yaşanmaması, bir şey ifade etmiyor ki sonuçta herkeste yaşanmaz bu tür olaylar. Dediğinize bakılırsa teknoloji şans işi değil, tesadüf denen şey yok.
Yaşayacağını düşünmüyorum demek, tamamen tahmine dayalı, bu da bizim için hiçbir şey ifade etmiyor not düşelim.
Yani bunun için, kullanıcı deneyimlerine bakmamız lazım, arkadaşınızın ne kullanıp kullanmadığına değil.
Esenlikler.