Robot süpürge önerisi

Bunlar nasıl toz, tüy falan çekiyor hiç anlamıyorum bacak kadar disk şeklinde alet nasıl motor sığıyor da süpürüyor.

Ben kedinin en çok yattığı yeri süpürken bildiğin büyük süpürgeyle 20-30 kere abana abana geçiyorum ancak temizliyor.
Çok güçlü çekiyorlar. Hele halının üstünden geçerken turbo mod ayarı aktifse vakumluyor halıyı. Her süpürmede hazne doluyor, 1 ton toz çıkıyor. Benim de ön yargılarım vardı ama tamamen yersizmiş. Emiş gücünden çok memnunuz.

Eviniz büyükse, çok sık temizlik yapmaya vaktiniz yoksa kesinlikle dock'lı bir model tercih edin. Diğer türlü robotun peşinden toz haznesini boşaltmak veya su doldurmak için gezer durursunuz veya siz evde yokken toz haznesi dolarsa temizlik yarım kalır. Alttaki iki modelde isterseniz günlerce eve gelmeyin robot düzenli olarak temizliğine devam eder. Evimizde her kat için 1 adet S7 MaxV Ultra var, resmen elimiz ayağımız oldu. Otomatik doldurma, su ve toz boşaltma, paspas temizleme gibi fonksiyonları sayesinde işinizi çok kolaylaştırıyor. Süpürme ve silme işlemi çok başarılı. Haritalamasında da bir sorun yaşamadık, her yere rahatlıkla ve sorunsuzca girip çıkıyor. Halı / kilime gelince paspası kaldırıp vakum gücünü otomatik ayarlıyor. Ayarlamanıza göre her bir odayı bitirdikten sonra paspası yıkaması, kirli suyu bırakıp temiz suyu alması için ayarlayabiliyorsunuz. Uygulamasında bir dünya ince ayar var, bir kere iyi bir ayar yaptıktan sonra bir daha dönüp bakmazsınız zaten. Max ile maxV arasındaki farklar da aşağıda yazıyor fakat fiyat farkı çok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çok güçlü çekiyorlar. Hele halının üstünden geçerken turbo mod ayarı aktifse vakumluyor halıyı. Her süpürmede hazne doluyor, 1 ton toz çıkıyor. Benim de ön yargılarım vardı ama tamamen yersizmiş. Emiş gücünden çok memnunuz.

Ne güzel, şaşırdım gerçekten. Sizde hangisi var şu siyah ikşiyaomi olan mı? O f/p duruyor gibi.

Ne güzel, şaşırdım gerçekten. Sizde hangisi var şu siyah ikşiyaomi olan mı? O f/p duruyor gibi.
Mop 2 Pro Plus var. Ama lazer haritalama yok. Koltuklar alçak diye bilerek öyle aldık, lazerlilerin şapkası var çünkü. Lazer haritalı öneririm. Haritalama konusunda biraz aptal oluyor kameralılar.

Mop 2 Pro ya da Mop 2 Ultra öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı