Robot süpürge tavsiyesi

khanjarone

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B550M-K ARGB - RYZEN 5 3600
MSI GEFORCE RTX 3060 12GB
CORSAIR VENGEANCE PRO SL 2X8GB 3600MHZ CL18
Uzun zamandır araştırıyorum hala tam anlamıyla karar veremedim. Yalnız yaşıyorum ve kedim var. Özellikle kedi tüyleri için hangisini tavsiye edersiniz?

1. Philips 3000 series.
2. Roborock Q7 Max.
3. Xiaomi S10+
4. Xiaomi S10t.

S10t modelinin emiş gücü 8000 pa seviyesine kadar çıkabiliyor ancak mi Store'da çalışanlardan aldığım bilgiye göre bazı sorunlardan dolayı üretimi durmuş. Bu yüzden yedek parça bulmanın da zor olduğunu söyledi.

Mop 2 Ultra kullanıyoruz memnunuz. Tek farkı sanırım çekiş gücü ama o konuda bence 4000 PA da iş görüyor. Her gün belli saatte temizlik yapınca ev kirlenmiyor hiç.

Ayrıca ileride almak isterseniz Mop 2 Ultra'nın toz boşaltım istasyonunu alabilirsiniz. S10T'de öyle bir seçenek yok.

S10+ modeliyle ilgili sorunuz varsa yanıtlayabilirim. Evimizde hayvanımız yok. Bu yönden bir tecrübe aktaramam.

Çekiş gücü yeterli. 4 tane çekiş gücü ayarı var. 3 adet paspas su ayarı bulunuyor. Tek kötü yanı 97mm yüksekliği. Bazı mobilyaların altına girmiyor.

Şahsi fikrim emiş gücünden çok evdeki mobilyaların alt yüksekliğine uygun ürün tercih etmekte fayda var. Yoksa mobilyalara uygun ayak aramanız gerekebiliyor.

Toz boşaltım istasyonlu bir model alıyorsanız, içinde yer alan torbanın maliyetini de hesaplayın. Bu maaliyet tercih etmeme nedenim oldu. Tabii maliyet önemli değil derseniz ilk 5 önceliğinizden biri olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı