Epic Games Robot testi geçilmiyor

thepole

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'e iki gundur girmeye çalışıyorum ama robot testini dogru yapmama rağmen "yanlış cevap" diyor. Kuzenim ise kendi PC'sinden girebilidi uygulamaya. Ayrica kasitli yanlış yaptığımda yeniden hak sunuyor yani dogru çözüyorum testi ama yanlış cevap diyor.
Delireceğim arkadaşlar yardım 😕

Dediklerini deneyecegim, umarım değilimdir. Yoksa öyle miyim? 🙄

Profilinin altinda da Android diyor, bir suphelendim ben.

1756199585524.png

İşe yaramadı ikisi de sinirden delirdim 😡
Bilgisayarı aç kapa yaptığınızı varsayıyorum. İkisi de dediğinize göre 3. olanı denemediniz. VPN ile de deneyin.

Ayrıca Google gibi 3. parti hizmetlerle giriş yapmaya çalışın. Zaten oradan giriyorsanız düz şifre ile giriş yapmaya çalışın.

Yine işe yaramazsa önce telefondan siteye giriş yapın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp mobilde girdiğiniz yöntemle bilgisayardan giriş yapmayı deneyin.

Bilgisayarı aç kapa yaptığınızı varsayıyorum. İkisi de dediğinize göre 3. olanı denemediniz. VPN ile de deneyin.

Ayrıca Google gibi 3. parti hizmetlerle giriş yapmaya çalışın. Zaten oradan giriyorsanız düz şifre ile giriş yapmaya çalışın.

Yine işe yaramazsa önce telefondan siteye giriş yapın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp mobilde girdiğiniz yöntemle bilgisayardan giriş yapmayı deneyin.
Kral sitelerde giriyor zaten pc'de girebildim ancak sadece sifreyi değiştirdigimde daha sonra yeniden hata verdi yani her seferinde sifre mi degisicem arkadas

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı