Robotuya RoboLaser Robot Süpürge İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
RoboLaser-01.jpg

Türkçe konuşan robot süpürge Robotuya RoboLaser bu inceleme videomuzun konuğu oldu. Gün geçtikçe daha da gelişen ve hayatımıza daha fazla giren “akıllı ev” kavramının en önemli unsurlarından biri de robot süpürgeler. Evi silip süpürme gibi yorucu, zaman alan ve devamlı tekrarlanması gereken bir işi yüklenmesi için geliştirilen bu cihazlar, son yıllarda katlanarak artan bir hızla […]

Devamı: Robotuya RoboLaser Robot Süpürge İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bu özel inceleme benim açımdan da çok iyi oldu, altta dönen helisel fırça sistemiyle kartuş-filtre sistemini çok da merak ediyordum. Yıllarca önce evlerde Hoover'lerden sonra belki de en çok kullanılan gır-gır el pratik süpürgelerinde de dönen helisel bir fırça yüzeylerdeki parçaları, tozları özel yay kapaklı iki bölmesinde biriktiriyordu, açılıp bu tozlar çöp kutusuna direk boşaltılıyordu. Robot süpürgede ise çalıştırma şekli telefon iletişimli ve kendi şarjlı pilleriyle şarj olup kartuşlu hepa filtreleri ile akıllı (robotik) olarak çalışıp özel yerine bu tozları yine toplamış ama bir emişle birlikte bu olmuş oluyor. Eski gır-gır'ların yeni teknolojik bir yüzü olarak bunlara otomasyonla çalışanları olarak bakıyorum. Evde Fakir Ranger Elektronik veya Fantom şipşak pratik 220 volt AC' li süpürgeleri kullanmayı her zaman tercih edeceğim herhalde, büyük ihtimalle. Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı