İşlemcileringücüadına Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #11 Şunu söyleyeyim Rock n Roll tarzında arıyorsan aç bir Zeppelin playlisti dinle eğer Metal de olur diyorsan Death burada kendi Death playlistim var bakabilirsin
Şunu söyleyeyim Rock n Roll tarzında arıyorsan aç bir Zeppelin playlisti dinle eğer Metal de olur diyorsan Death burada kendi Death playlistim var bakabilirsin
kirkwahmet Kilopat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 113 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Solo Gitarist, Öğrenci 18 Aralık 2014 #12 Blur iyidir bütün şarkılarını dinleyebilirsin . Post Rock tarzı seversen Anathema playlistinin olmazsa olmazı olacaktır
Blur iyidir bütün şarkılarını dinleyebilirsin . Post Rock tarzı seversen Anathema playlistinin olmazsa olmazı olacaktır
clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #13 team4sed dedi: Arkadaşlar odamda son ses açıp kafayı yemek istiyorum. varmı önereceğiniz kaliteli rock müzik? Genişletmek için tıkla... Erkin Koray seni her gördüğümde.
team4sed dedi: Arkadaşlar odamda son ses açıp kafayı yemek istiyorum. varmı önereceğiniz kaliteli rock müzik? Genişletmek için tıkla... Erkin Koray seni her gördüğümde.