Çözüldü Rocket League 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Rude Player

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba herkese, Recep Baltaş'ın vesilesiyle bu konuyu açmış bulunmaktayım.
Sorunum: Rocket League hatası önce beyaz ekran verdi. Çözüm videoları izledim, sildim ekledim bir şeyler yaptım fakat düzelmedi. Daha beter oldu.
Hata raporum: Logfile.rar

Dosya Ekleri

• hataaa.PNG
    hataaa.PNG
    6,9 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm
C:\Windows\System32\vcruntime140.dll

Bunu silin ve bunları kurun.

Silin:

C:\Windows\System32\msvcp140.dll

Kurun:

Silin:

C:\Windows\System32\msvcp140.dll

Kurun:

Defalarca kez yaptım sevgili kardeşim, ne yazık ki sonuç vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O halde denetim masasından C++ 2013 ve 2015'lerin tamamını silin. Hem x86 hem de x64'ler ile 2015-2019 varsa hepsi gidecek. Sonra attığım linklerden kurun.

O halde denetim masasından C++ 2013 ve 2015'lerin tamamını silin. Hem X86 hem de X64'ler ile 2015-2019 varsa hepsi gidecek. Sonra attığım linklerden kurun.

Yok maalesef hala olmuyor hata raporum ekte zaten Yandex'e attım cidden dünden beri uğraşıyorum bir türlü olmadı.

Uyarı yersin büyük harf kullanma bütün cümlede.

Tamamdır.

Öncelikle sakin olun, bunları raporunuza bakarak söylüyorum zaten. Bu hatanın sebebi oradan buradan gördüğünüz DLL dosyalarını sisteminize atmanız.

Denetim masasından C++'ların hepsinin ekran görüntüsünü paylaşın.

Öncelikle sakin olun, bunları raporunuza bakarak söylüyorum zaten. Bu hatanın sebebi oradan buradan gördüğünüz DLL dosyalarını sisteminize atmanız.

Denetim masasından C++'ların hepsinin ekran görüntüsünü paylaşın.

Sadece 2015 C ++lar olacak silersem değil mi?

Hayır, içinde 2013 ve 2015 geçen hepsini sileceksiniz. Sonra attığım linkteki (arm.exe uzantılı olan dışında) hepsini indirip kuracaksınız.

Dediğiniz gibi C+artıları kaldırdım bir daha kurdum. Bu şekilde duruyor denetim masasında:
Hata raporum: Logfile.rar
İlgili görseller ektedir.

Dosya Ekleri

• hataa.PNG
    hataa.PNG
    31,2 KB · Görüntüleme: 52
  • hataaaaaaaaa.PNG
    hataaaaaaaaa.PNG
    2,2 KB · Görüntüleme: 52
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.