Çözüldü Rocket League 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Sakkaust

Hectopat
İyi günler dilerim oyunu Epic Games üzerinden aldım ama 0xc00007b hatası alıyorum raporum burada teşekkürler şimdiden ve cahilliğime kapılıp internetten saçma sapan DLL dosyaları indirdim onun içinde çözümünüz varsa teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu nedir?

50'den fazla .dll dosyasını el ile atmışsınız. El ile attığınız bütün konumlardan silin, ardından DirectX indirme aracını tekrar kurun. Sorununuz çözülmez ise bütün konumlardan silememişsiniz demektir.

Gördüğünüz üzere el ile .dll atmak çözüm değil, daha çok sorun çıkarıyor.

Sisteminize bir beni atmadığınız kalmış. @Sakkaust
Rocket League ile ilgili olan sorun çözüldü mü?

El ile attığınız .dll dosyalarına birazdan döneceğim.

Rocket League ile ilgili olan sorun çözüldü mü?

El ile attığınız .dll dosyalarına birazdan döneceğim.

Dediğiniz gibi yaptım ama bu sefer oyun hiçbir tepki vermiyor. Çalışıyor diyor, sonra sanki hiç basmamışım gibi oluyor tekrardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledim, ne derse yaptım.

Sistem geri yükleme noktası var ise en yakın noktaya dönüş yapın. Yoksa da el ile attığınız DLL dosyasını silip yeni rapor paylaşın lütfen.

Bu nedir?

50'den fazla .dll dosyasını el ile atmışsınız. El ile attığınız bütün konumlardan silin, ardından DirectX indirme aracını tekrar kurun. Sorununuz çözülmez ise bütün konumlardan silememişsiniz demektir.

Çözüm
Bu nedir?

Her şeyi dediğiniz gibi yaptım ve oyun açıldı. İçim rahat oldu, evet kabul ediyorum çok çocukca hareketti. Bir dahaki sefere size geleceğim hemen, teşekkür ederim her şey için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı