Rocket League'i başlatıyorum fakat başlamadan oyna yazısı tekrar geliyor internetten herşeye baktım olmadı process monitör programı linkim aşağıda yardımcı olursanız sevinirim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Minidump dosyalarınıza baktım, pek bir şey çıkaramadım. Keza gördüğüm diğer olaylarda da bir şey görünmüyordu. Dediğim gibi, güncellemeden ötürü olmalı.
Minidump dosyalarınıza baktım, pek bir şey çıkaramadım. Keza gördüğüm diğer olaylarda da bir şey görünmüyordu. Dediğim gibi, güncellemeden ötürü olmalı.
-dx9 u bilerek ben yazdım çünkü eskiden oynadığımda da şimdi de directx11 ve 64 bit ile oyun çalışınca yanıt vermiyor eskiden -dx9 ile oynuyordum şimdi bir daha denedim yine yanıt vermedi