cihan123e Centipat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Logfile.rar OneDrive silince otomatik olarak dosyaları tekrar yüklüyor.
KS KS cihan123e Centipat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #11 Kral oldu ama 1 FPS sabit alıyorum kasıyor. Oyunu ayarlardan tam ekran yaptım şu an küçüçük oldu. Emre C dedi: Başlatma seçeneklerine şunu yazıp girmeyi dener misin? –windowed Genişletmek için tıkla... Kral ayarlardan tam ekran yaptım böyle oldu. cihan123e dedi: Kral oldu ama 1 FPS sabit alıyorum kasıyor. Oyunu ayarlardan tam ekran yaptım şu an küçüçük oldu. Kral ayarlardan tam ekran yaptım böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Şuan ekran hiç gelmiyor. Logfile.rar drive.google.com Düzelttim ama hala 1FPS ve bir noktadan sonra atıyor. Logfile.rar Son düzenleme: 12 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Kral oldu ama 1 FPS sabit alıyorum kasıyor. Oyunu ayarlardan tam ekran yaptım şu an küçüçük oldu. Emre C dedi: Başlatma seçeneklerine şunu yazıp girmeyi dener misin? –windowed Genişletmek için tıkla... Kral ayarlardan tam ekran yaptım böyle oldu. cihan123e dedi: Kral oldu ama 1 FPS sabit alıyorum kasıyor. Oyunu ayarlardan tam ekran yaptım şu an küçüçük oldu. Kral ayarlardan tam ekran yaptım böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Şuan ekran hiç gelmiyor. Logfile.rar drive.google.com Düzelttim ama hala 1FPS ve bir noktadan sonra atıyor. Logfile.rar
Yavuz Tunahan Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 15 Nisan 2023 #12 Hocam çözdünüz mü? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023 Artı 0 Eksi