Çözüldü Rocket League açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hamzaoguz

Decapat
Daha fazla  
Bu açılmama sorununu yaşayan arkadaşlar olmuş. Direkt ben Process Monitor'un linkini attım Logfile.rar

Çözüm
Sorunun kaynağı OneDrive gibime geldi. Bu rehbere göre OneDrive'ı kaldırıp tekrar dener misiniz?

Sorunun kaynağı OneDrive gibime geldi. Bu rehbere göre OneDrive'ı kaldırıp tekrar dener misiniz?

Çözüm
Hocam LogFile dosyalarını okumayı ilmiyorum ama bildiklerim şunlar:

Belgeler/My Games/Rocket League klasörünü silmeyi deneyin.

Dosyaları doğrulamayı deneyin.

BakkesMod veya maşka bir mod var ise kapatın (BakkesMod'da kapatıp açma yetiyor)

Aynı sorun bende de olmuştu bilgisayarı formatlayınca düzeldi bin türlü cözüm denedim olmamıştı maalesef

OneDrive silip tekrar deneyin. Raporda gördüğüm kadarıyla sorun OneDrive.

Aynı sorun bende de vardı fakat OneDrive kapatmama rağmen düzelmedi eğer sistem eskiyse bu sorun olabiliyor yeni gelen sezonla alakalı bir şey Eğer sezon biterse belki acılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Onedriverı kaldırdım ve oldu teşekkürler 2 gün boyunca kafa yoruyordum ve nihayet bir sonuç buldundu.

Aynı sorun bende de vardı fakat OneDrive kapatmama rağmen düzelmedi eğer sistem eskiyse bu sorun olabiliyor yeni gelen sezonla alakalı bir şey Eğer sezon biterse belki acılabilir.

Demek ki OneDirve imiş. Sizin sorun devam ediyorsa yeni konu açın, onu da çözeriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…