Rocket League açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

erennckr

Femtopat
Daha fazla  
Normalde açılıyordu rahatça oyunu oynuyordum. Fakat birden başlatılamamaya başladı. Epic'den başlatıyorum görev yöneticisinde çalışıyor simge çıkıyor. Fakat 10sn sonra geri Epic Games'e atıyor. Format attım kaç defa silip yükledim çözülmedi.
Sistemim:
Monster Abra A7 v6.3
İşlemci Intel(R) Core(tm) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz.
Takılı RAM 8,00 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GTX 960M.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurdum ekran kartı işlemci hepsinin sürümleri güncel. Güvenlik duvarı derken herhangi bir antivirüs programı yok bilgisayarda. Windows Güvenliği var onu da tamamen kapatıp denedim sonuç aynı.

Peki şunu da deneyin bakalım. NVIDIA Denetim Masası üzerinden program ayarları sekmesine girin. Buradan Rocket League'i bulun, yoksa da ekleyin. Daha sonra Rocket League için Shader Cache ayarını devre dışı bıraktıktan sonra tekrar deneyin. Özellikle oyunu Epic Games üzerinden oynayanlar için tavsiye etmişler.

Gölgelendirici önbelleği diye bir şey yok. Ben yine de hepsini kapattım veya performans için ayarladım açılmıyor hala.
Zamanında hiç bu kadar uğraşmadan girebiliyordum oyuna Driver'larım bile tam değildi belki.
Sinir bozucu bir olay.

Oyunu başlatıyorum attığım siyah başlangıç ekranı geliyor 5sn-10sn sonra kapanıyor ve Epic Games'e geri atıyor. Görev yöneticisinde de böyle görünüyor. Sonra kendi kapanıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-07 193933.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran görüntüsü 2023-10-09 190148.png
    56,9 KB · Görüntüleme: 47
Dilerseniz bir de şuradaki çözümlere göz atın. Halihazırda uygulamadıklarınız varsa onları da denersiniz.

@erennckr

Bir de şöyle bir çözüm vermişler. İsterseniz ilk olarak bunu deneyin. Video İngilizce olarak paylaşılmış. Eğer yardım gerekiyorsa etiketlersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
video işe yaramadı fakat. Microsoft .NET Framework güncelle diyor ben indirdim fakat zaten kurulu bir sürüm var veya daha günceli gibi bir şey yazıyordu o yüzden kurdurtmadı. Dosyalardan C:/windows/Microsoft.NET/Framework veya Framework64 e girdiğimde sürümü v4.0.30319 yazıyor. Sitede ise Rocket League'i çalıştırmak için 4.6.2 veya daha yeni bir sürüm gereklidir. diyor. Nasıl onu tamamen silip yeni kurabilirim?

Rocket League klasöründe Win32 ve Win64 uygulaması bulunuyor mu? Varsa Win32 uygulamasını çalıştırmayı dener misiniz?

.NetFramework için aşağıdaki makaleye göz atın. Detaylı bir şekilde okumanız lazım.

Özellikle buna;

Uygulama derken rocketleague/binaries/win64 var fakat bu klasör sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…