FalconRN Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #1 Dosyam bu: Logfile.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2019
Çözüm Recep Baltaş 21 Aralık 2019 Belgeler\MY Games\Rocket League klasörünü silip dener misin yukarıda denildiği gibi. Olmazsa bir raha rapor paylaşın lütfen.
Belgeler\MY Games\Rocket League klasörünü silip dener misin yukarıda denildiği gibi. Olmazsa bir raha rapor paylaşın lütfen.
Eray E Centipat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 58 Yer Çamlıpınar, Abil Efendi Cami, Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 21 Aralık 2019 #2 Gerekli yazilimlar yoktur ya da Windows güncelle. Farkli şeyleri dene, uyumluluk falan karşı. Sistem yeterli değildir ya da uyum sağlamiyordur Artı 0 Eksi
Gerekli yazilimlar yoktur ya da Windows güncelle. Farkli şeyleri dene, uyumluluk falan karşı. Sistem yeterli değildir ya da uyum sağlamiyordur
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 21 Aralık 2019 #3 Windows ve tüm sürücüler güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS FalconRN Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #4 Eray E dedi: Gerekli yazilimlar yoktur ya da Windows güncelle. Farkli şeyleri dene, uyumluluk falan karşı. Sistem yeterli değildir ya da uyum sağlamiyordur Genişletmek için tıkla... Oyun önceden çalışıyordu, format atıktan sonra oldu. Uton dedi: Windows ve tüm sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet, güncel. Artı 0 Eksi
Eray E dedi: Gerekli yazilimlar yoktur ya da Windows güncelle. Farkli şeyleri dene, uyumluluk falan karşı. Sistem yeterli değildir ya da uyum sağlamiyordur Genişletmek için tıkla... Oyun önceden çalışıyordu, format atıktan sonra oldu. Uton dedi: Windows ve tüm sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet, güncel.
MÜTE4SSIS Centipat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 67 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2019 #5 Aynı sorun bende de olmuştu. Bu bilgisayar > Yerel Disk(C:\> Kullanıcılar > OneDrive > Belgeler > MY Games > Rocket League > Binaries > Win32 içinde ki bir dosyayı silmiştim ve düzelmişti. Düzelmez ise Steam'den dosyaların bütünlüğünü doğrulayın. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de olmuştu. Bu bilgisayar > Yerel Disk(C:\> Kullanıcılar > OneDrive > Belgeler > MY Games > Rocket League > Binaries > Win32 içinde ki bir dosyayı silmiştim ve düzelmişti. Düzelmez ise Steam'den dosyaların bütünlüğünü doğrulayın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Aralık 2019 #6 Log dosyanıza baktım. OneDrive'ı kaldırıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS FalconRN Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #7 Recep Baltaş dedi: Log dosyanıza baktım. OneDrive'ı kaldırıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim, olmuyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Log dosyanıza baktım. OneDrive'ı kaldırıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim, olmuyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Aralık 2019 #8 Belgeler\MY Games\Rocket League klasörünü silip dener misin yukarıda denildiği gibi. Olmazsa bir raha rapor paylaşın lütfen. Son düzenleme: 6 Nisan 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Belgeler\MY Games\Rocket League klasörünü silip dener misin yukarıda denildiği gibi. Olmazsa bir raha rapor paylaşın lütfen.
O oguzcl Centipat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 22 21 Aralık 2019 #9 Recep Baltaş dedi: Belgeler\MY Games\Rocket League klasörünü silip dener misni yukarıda denildiği gibi. Olmazsa bir raha rapor paylaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var bu çözüm işime yaradı teşekkürler Recep Bey. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Belgeler\MY Games\Rocket League klasörünü silip dener misni yukarıda denildiği gibi. Olmazsa bir raha rapor paylaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var bu çözüm işime yaradı teşekkürler Recep Bey.
KS KS FalconRN Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #10 Recep Baltaş dedi: Belgeler\MY Games\Rocket League klasörünü silip dener misni yukarıda denildiği gibi. Olmazsa bir raha rapor paylaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekürler. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Belgeler\MY Games\Rocket League klasörünü silip dener misni yukarıda denildiği gibi. Olmazsa bir raha rapor paylaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekürler.