zerozombie Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 9 9 Nisan 2020 #1 Logfile.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Hata raporum, doğru attım mı bilmiyorum, ilgilenirseniz sevinirim.
Logfile.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Hata raporum, doğru attım mı bilmiyorum, ilgilenirseniz sevinirim.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #2 Başlatma seçeneklerine "-dx9" yazıp girmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi Çözüm
Spongeboimebob Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 571 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #3 Oyunun cache dosyasını silip tekrar girmeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.067 Çözümler 11 Yer Türkiye 16 Nisan 2020 #4 @lifobey Siz bu dosyalara bakıp ne anlıyorsunuz? Merak ettim. Artı 0 Eksi
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 15.020 Makaleler 13 Çözümler 705 16 Nisan 2020 #5 @zerozombie Tam olarak yaşadığınız sorun nedir? Raporda DLL sorunu gözükmüyor. erogluarda dedi: @lifobey Siz bu dosyalara bakıp ne anlıyorsunuz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hatalı, eksik DLL dosyalarını buluyoruz. Artı 0 Eksi
@zerozombie Tam olarak yaşadığınız sorun nedir? Raporda DLL sorunu gözükmüyor. erogluarda dedi: @lifobey Siz bu dosyalara bakıp ne anlıyorsunuz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hatalı, eksik DLL dosyalarını buluyoruz.
KS KS zerozombie Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 9 16 Nisan 2020 #6 @lifobey Oyuna tıklıyorum küçük siyah ekranda kalıyor. 64 Bit DX11 cooked ekranın adı. Anlatamadıysam kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
@lifobey Oyuna tıklıyorum küçük siyah ekranda kalıyor. 64 Bit DX11 cooked ekranın adı. Anlatamadıysam kusura bakmayın.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 15.020 Makaleler 13 Çözümler 705 16 Nisan 2020 #7 DX9 komutunu yazıyor musunuz? Yazıyorsanız kaldırıp tekrar deneyin. OneDrive'ı kaldırıp dener misiniz? Belgeler\MY Games\Rocket League klasörünü silip dener misin? Artı 0 Eksi
DX9 komutunu yazıyor musunuz? Yazıyorsanız kaldırıp tekrar deneyin. OneDrive'ı kaldırıp dener misiniz? Belgeler\MY Games\Rocket League klasörünü silip dener misin?
KS KS zerozombie Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 9 16 Nisan 2020 #8 DX9 komutunu tam olarak söyleyebilir misiniz? Bu arada oyunu silip tekrardan kuruyorum. @lifobey Hala aynı hatayı alıyorum. Herhangi bir komut yazmam gerekiyor mu? DX9 komutunu yazmadım. Eğer yazılacak herhangi bir kod var ise söyler misiniz ? Düzenleme : DX12 sürümü yüklü. @lifobey Steam üzerinden -dx9 ile açtım ve oldu. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Son düzenleme: 17 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
DX9 komutunu tam olarak söyleyebilir misiniz? Bu arada oyunu silip tekrardan kuruyorum. @lifobey Hala aynı hatayı alıyorum. Herhangi bir komut yazmam gerekiyor mu? DX9 komutunu yazmadım. Eğer yazılacak herhangi bir kod var ise söyler misiniz ? Düzenleme : DX12 sürümü yüklü. @lifobey Steam üzerinden -dx9 ile açtım ve oldu. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
KS KS zerozombie Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 9 17 Nisan 2020 #9 MayCrasH dedi: Başlatma seçeneklerine "-dx9" yazıp girmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sayende çözüldü. Talha Saraç dedi: Oyunun cache dosyasını silip tekrar girmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fikir için teşekkür ederim denemeye gerek kalmadı ama yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Başlatma seçeneklerine "-dx9" yazıp girmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sayende çözüldü. Talha Saraç dedi: Oyunun cache dosyasını silip tekrar girmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fikir için teşekkür ederim denemeye gerek kalmadı ama yine de teşekkürler.