Rocket League isimli Steam oyunumu başlat dediğimde 1-2 saniye sonra geri kapanıyor. Herhangi bir sayfa gelmiyor. Kapandığını Steam'de bulunan "oynat" tuşunun yanmasından anlıyorum.
Rocket League yeni gelen güncellemeyle oyuna DirectX 11 desteği geldi. Bu yeni gelen güncelleme benim bilgisayarıma yetmedi ve 60-70 olan FPS'im 30-35'e düştü. Bunun için de Steam'in başlatma ayarlarına "-DX9" kodunu yazmıştım. Şimdi onu kaldırdım ve açmaya çalıştığımda beyaz bir görüntü geldi, ardından kapandı. Farklı bir log dosyası oluşturmuş olabileceğinden bunun logunuda aşağıya bırakıyorum;
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
İndirmeleri yapınca oyun açıldı ancak girişte "herhangi bir tuşa basın" kısmında donuyor ve beyaz ekrana geçiyor, geri gelince tuşa basıyorum yine beyaz ekran oluyor bazen geri gelmeyip crash veriyor.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
TeamViewer uzaktan yönetim, masaüstü paylaşımı, çevrimiçi toplantı, web konferansı ve bilgisayarlar arası dosya transferi gibi özellikleri bulunan bir yazılımdır.
www.technopat.net
Bunu yükle bilgilerini paylaş, bir bakalım ne yapabilecez.