Rocket League ekran yukarı kayıyor

İşletim sistemi
Windows 11

LifeAnDeatH

Decapat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
GTX 1060 6G
İşlemci
Ryzen 5 4500
Rocket League'de arkadaşımın hesaptayken bir sıkıntı yok ama kendi hesabıma girince resimdeki gibi rocket desteği ibresi yukarı kayıyor dikkatimi çok dağıtıyor. Bunu nasıl düzeltirim?

Yok mu çözümünü bilen yazsın biri

Dosya Ekleri

• 1720530121068.png
    1720530121068.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 40
Oyunda bu göstergenin konumunu değiştiren bir ayar yok. İlginç olan da fandomun bu ayarın getirilmesi için son sıralarda baskı dayatması. Boost konumunu sadece Ölçeklendirme ayarı etkiliyor diye biliyorum ama o da bu kadar etkiliyor mu emin değilim?

Gösterge seçenekleri için research yaptım, BakkesMod ile ilgilisi olabilir mi diye... Onlar için de plugin Wrapper'larda gizleme, gösterme dışında bir seçenek göremedim? - Dikkatli bakmadım. Bakmak istersen: (Daha önce kullandıysan eğer, ben kullandığını varsayarak bakındım.)

Arkadaşımın hesaptayken bir sıkıntı yok ama kendi hesabıma girince resimdeki gibi rocket desteği ibresi yukarı kayıyor dikkatimi çok dağıtıyor. Bunu nasıl düzeltirim?
Mevcut save'inin yedeğini alıp oyunu sıfır bir save ile açmayı deneyebilirsin.

Oyunda bu göstergenin konumunu değiştiren bir ayar yok. İlginç olan da fandomun bu ayarın getirilmesi için son sıralarda baskı dayatması. Boost konumunu sadece Ölçeklendirme ayarı etkiliyor diye biliyorum ama o da bu kadar etkiliyor mu emin değilim?

Gösterge seçenekleri için research yaptım, BakkesMod ile ilgilisi olabilir mi diye... Onlar için de plugin Wrapper'larda gizleme, gösterme dışında bir seçenek göremedim? - Dikkatli bakmadım. Bakmak istersen: (Daha önce kullandıysan eğer, ben kullandığını varsayarak bakındım.)

Mevcut save'inin yedeğini alıp oyunu sıfır bir save ile açmayı deneyebilirsin.
save'in yedeğini aldım ve oyunu sıfır açtım ama yine aynı şey var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı