Kriegeral Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 Envanterimde ekteki gibi bir item var. Benim Takumi diye bir arabam yok ve garajda aramama rağmen bu itemi de bulamadım.
Envanterimde ekteki gibi bir item var. Benim Takumi diye bir arabam yok ve garajda aramama rağmen bu itemi de bulamadım.
Çözüm Soap1907 11 Aralık 2022 Kriegeral dedi: Envanterimde ekteki gibi bir item var. Benim Takumi diye bir arabam yok ve garajda aramama rağmen bu itemi de bulamadım. Eki Görüntüle 1599347 Genişletmek için tıkla... Sadece Takumi aracında kullanılabilir. O gövdeyi çıkarırsanız bunu kullanabilirsiniz.
Kriegeral dedi: Envanterimde ekteki gibi bir item var. Benim Takumi diye bir arabam yok ve garajda aramama rağmen bu itemi de bulamadım. Eki Görüntüle 1599347 Genişletmek için tıkla... Sadece Takumi aracında kullanılabilir. O gövdeyi çıkarırsanız bunu kullanabilirsiniz.
Soap1907 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 524 Çözümler 4 11 Aralık 2022 #2 Kriegeral dedi: Envanterimde ekteki gibi bir item var. Benim Takumi diye bir arabam yok ve garajda aramama rağmen bu itemi de bulamadım. Eki Görüntüle 1599347 Genişletmek için tıkla... Sadece Takumi aracında kullanılabilir. O gövdeyi çıkarırsanız bunu kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Kriegeral dedi: Envanterimde ekteki gibi bir item var. Benim Takumi diye bir arabam yok ve garajda aramama rağmen bu itemi de bulamadım. Eki Görüntüle 1599347 Genişletmek için tıkla... Sadece Takumi aracında kullanılabilir. O gövdeyi çıkarırsanız bunu kullanabilirsiniz.
KS KS Kriegeral Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #3 Soap1907 dedi: Sadece Takumi aracında kullanılabilir. O gövdeyi çıkarırsanız bunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Madem sadece onda kullanılıyor o zaman bende böyle birşey neden var ki? Artı 0 Eksi
Soap1907 dedi: Sadece Takumi aracında kullanılabilir. O gövdeyi çıkarırsanız bunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Madem sadece onda kullanılıyor o zaman bende böyle birşey neden var ki?
Soap1907 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 524 Çözümler 4 11 Aralık 2022 #4 Kriegeral dedi: Madem sadece onda kullanılıyor o zaman bende böyle birşey neden var ki? Genişletmek için tıkla... Sandıklardan rastgele düşüyor çünkü. Takasta vs kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kriegeral dedi: Madem sadece onda kullanılıyor o zaman bende böyle birşey neden var ki? Genişletmek için tıkla... Sandıklardan rastgele düşüyor çünkü. Takasta vs kullanabilirsiniz.
KS KS Kriegeral Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #5 Soap1907 dedi: Sandıklardan rastgele düşüyor çünkü. Takasta vs kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Soap1907 dedi: Sandıklardan rastgele düşüyor çünkü. Takasta vs kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler