Rocket League "Error 71" sorunu nasıl çözülür?

cinar.ss

Decapat
Daha fazla  
İstisnasız her gün en az 2 kere bu hatayı alıyorum. Maç arıyor, buluyor ve bağlanamıyorum. Paket kaybı gibi şeyler çıkıyor ve pingim 700'leri buluyor. Böyle bir şey olmaması lazım tabii. Sadece Rocket League'de oluyor. Önceden de olmuyordu, son 2 haftaya özel bir durum. Nasıl çözülür?

Yakın zamanda internetimi değiştirdim, bu olaydan dolayı. Değiştirmeden önce goodbye DPI kullanıyordum, sanırsam 2. dnsredir'i kullanıyordum. (Bende 2. çalışıyordu siz de farklı olabilir) Size tavsiyem TurkNet'e geçmeniz aynı Fiyat'a DNS engelleme gibi bir şey söz konusu değil, ayrıca kasti olarak ağınız'a Trafik'te eklemiyorlar. Reklam değildir öneri.
Ekran görüntüsü 2025-07-18 034317.png

Sorun Superonline'ın Avrupa sunucularına doğru olan trafikten kaynaklı, yiğenimin evi ile aramızda 200 metre falan var, TurkNet kullanıyorlar onlarda bir sıkıntı yok, Mbps'lerimiz bile aynı ama bizde paket kaybı oluyor. Daha taahhüdü devam ettiğinden kapattıramadım. Cayma bedeli ödemeden kapattırmak için tüketici hakem heyetine başvurduk.
Bu arada burada 200 metre demişim; yanlışlık ile fazladan 0'a basmışım. 20 metre falan var.

Yakın zamanda internetimi değiştirdim, bu olaydan dolayı. Değiştirmeden önce goodbye DPI kullanıyordum, sanırsam 2. Dnsredir'i kullanıyordum. (bende 2. çalışıyordu siz de farklı olabilir) size tavsiyem TurkNet'e geçmeniz aynı Fiyat'a DNS engelleme gibi bir şey söz konusu değil, ayrıca kasti olarak ağınız'a Trafik'te eklemiyorlar. Reklam değildir öneri.Eki Görüntüle 2537430

Bu arada burada 200 metre demişim; yanlışlık ile fazladan 0'a basmışım. 20 metre falan var.

Superonline geçeli çok olmadı taahhüdümün bitmesine çok var internet değiştirmem şimdilik mümkün değil fakat şu DPI dosyasını bugün bir deneyeceğim teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı