Rocket League Gamepad Lag Sorunu

Sinnerman

Kilopat
Daha fazla  
Uzun zamandır gamepad'im olmadığı için Rocket League oynayamıyordum. Gamepad alıp oyunu indirdim. İlk başta kuzenimle beraber Skype üzerinden birkaç saat oynadım hiçbir sorun yoktu. Kuzenim çıktıktan sonra tek başıma oyuna girince aşırı bir şekilde lag olmaya başladı ama pingim 50-60 civarı. Anlam veremedim, saatlerce uğraştım fakat çözemedim. Sonraki gün yine kuzenimle girdim ve sorun tekrar ortadan kalktı. Kuzenim gidince aynı sorunu yaşamaya başladım. Sorunu çözmeye çalışırken şunu fark ettim ki Gamepad'i elimden bırakıp klavyeye geçtiğimde lag tamamen ortadan kalkıyor, Gamepad'i elime tekrar aldığımda ise sorun tekrar başlıyor. İnternetimde sorun yok, oyunda sorun yok, kolda da sorun olmadığına eminim.
Ne olur yardım edin kuzenimin büyülü olduğunu düşünmeye başladım artık
  • -Oyunu silip tekrar indirmeyi denedim
  • -V-sync kapalı
  • -Bütün driverlarım güncel
  • -Oyun bütünlüğünü doğruladım
Hiçbiri işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü bölge ayarlarını 0 yapmayı dene. Oyundayken klavye bağlantısını iptal edip oynamayı dene. Sorunu bulmana yardımcı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı