Rocket League Gamepad Nasıl Bağlanır?

• Konuyu başlatan duman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 24.653

duman

Megapat
Yer
Mars
Bilgisayara nasıl tanıtabilirim? Oyunda nasıl kullanabilirim? Bu soruların cevaplarını internette çok net bulamadım. Bana şunu indir diyerek verilen linklerin de çoğu güvenilir durmuyordu. Bunu en güvenilir ve indirmesiz şekilde yapmak istediğim için fikir almak istiyorum.

Bağlanacak gamepad: PS3 gamepad

Son düzenleyen: Moderatör:
Direk gamepadi bağlayıp ayarlardan kontrol kısmına gamepad seçemiyor musun ? Bence öyle oluyordur ama sorunu tam anlamadım.

x360ce diye bir uygulama var yapamazsan onunla yapabilirsin.
Daha önce ben hiç gamepad kullanmadım fakat 1 defa kullandığımda direk oyundan Keyboard/Gamepad bölümünden Gamepad a geçip sorunsuz kullanmıştım. Bu programlar tam olarak ne işe yarıyor ?

Daha önce ben hiç gamepad kullanmadım fakat 1 defa kullandığımda direk oyundan Keyboard/Gamepad bölümünden Gamepad a geçip sorunsuz kullanmıştım. Bu programlar tam olarak ne işe yarıyor ?

Normal bir gamepad xbox kolu olarak algılıyorsun. Mesela bazı oyunlarda senin 20 TL gamepad algılamıyor. Shadow of mordor mesela. Bu programı oyunun kurulu olduğu dosyanın içine atıyorsun. 32 bit oyun ise 32 bit veriyosununu 64 bit ise 64 bit versiyonunu indiriyorsun. Sonra kolu bakıyorsun bu programı açıyorsun. Hep ileri diyorsun ondan sonra aşağıda cleaner var ona tıklıyorsun daha sonra auto basıyorsun ve istediğin tuşu ayarlıyorsun. 1 ve 4 sonra 2 ve 3 yerini değiştiriyorsun ve 20 TL gamepad oluyor sana xbox kolu. Bu işe yarıyor.

Benim her oyunumda var bu program.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı