Rocket League hesap bağladıktan sonra ID değişti

Dechame

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
336
Çözümler
1
Yer
Saint Denis
Arkadaşlar Rocket League oyununu önceden Steam'den almıştım Epic beleş yapınca hesabımı Epic Games'e bağladım ID böyle saçma sapan bir şey oldu nasıl değiştireceğim bunu.

asdwq.png
 
Kendi hesabınıza bağlamamışsınız. Epic Games'e steam ile giriş yapın sonra ayarlardan steam bağlantısını kaldırın. Kendi hesabınıza girin ve Steam'i ayarlardan bağlayın. Sorun çözülecektir.
 
Wailinglguana938 Epic Games hesabınızın isimi. Epic Games isminizi değiştirmeniz yeterli.

Epic hesabımın ismi peasx.
Kendi hesabınıza bağlamamışsınız. Epic Games'e Steam ile giriş yapın sonra ayarlardan Steam bağlantısını kaldırın. Kendi hesabınıza girin ve Steam'i ayarlardan bağlayın. Sorun çözülecektir.

Nasıl yapacağımı daha detaylı anlatır mısınız.
 
Nasıl yapacağımı daha detaylı anlatır mısınız.
Epic Games'e tarayıcıdan girin. Giriş yap kısmında Steam'i seçin ve steam ile giriş yapın. Hesap ayarları gibi bir bölüm oracak oraya girin. Bağlantılar olması gerek orada ona tıklayın. Orada Steam'e basıp bağlantıyı kaldırın. Sonra bağlamak istediğiniz hesaba girin. Hesap ayarlarına girin bağlantılardan Steam'i seçip bağlayın. Sonrasında oyuna dönün.
 
Epic Games'e tarayıcıdan girin. Giriş yap kısmında Steam'i seçin ve Steam ile giriş yapın. Hesap ayarları gibi bir bölüm oracak oraya girin. Bağlantılar olması gerek orada ona tıklayın. Orada Steam'e basıp bağlantıyı kaldırın. Sonra bağlamak istediğiniz hesaba girin. Hesap ayarlarına girin bağlantılardan Steam'i seçip bağlayın. Sonrasında oyuna dönün.

Ben oyuna Epic Games'ten girmiyorum Steam'den giriş yapıyorum Steam hesabımla girmeye çalışınca da hesap oluşturun çıkıyor.
 

Geri
Yukarı