Rocket League İçin Gamepad Önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hem PES için hem Rocket League için gamepad bakıyorum. PES için farketmiyor ama RL her gamepadi görmüyor. Bunu buldum fiyatı da uygun ama oyun görür mü bunu veya hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem PES için hem Rocket League için gamepad bakıyorum. PES için farketmiyor ama RL her gamepadi görmüyor. Bunu buldum fiyatı da uygun ama oyun görür mü bunu veya hangisini almalıyım?
Öneririm.

Bütçe nedir? Ben sahte DS3 almıştım. Tetik tuşlarında dead zone olması haricinde sıkıntısız kullanıyorum. Bütçeniz varsa Xbox One Controller öneririm.

Snopy'den ürün alınmaz. 3-4 sene önce bu hatayı yapmıştım, 3 günde elimde kalmıştı ürünleri. En az F310 modeli tercih edilmeli.

Snopy'den ürün alınmaz. 3-4 sene önce bu hatayı yapmıştım, 3 günde elimde kalmıştı ürünleri. En az F310 modeli tercih edilmeli.
F310 kesinlikle parasını hak etmeyen bir model. Aldıktan çok kısa bir süre sonra LT (Sol alt tetik) sürekli içinde kalmaya başladı. Elimle çıkarmadan geri düzelmiyor. Bu durum özellikle FIFA için çok büyük problem yarattı. Aşağıya bırakacağım modeli alabilirsiniz F310 ile neredeyse aynı fiyatta.

Benim ürünüm sıkıntı çıkarmadı

xbox one s kontrolcüsü kullandım sıkıntı çıkarmadı bir çok oyunuda default olarak destekler

Benim ürünüm sıkıntı çıkarmadı
Şanslısınız. Bu ürünü kullanan tanıdıklarımda da aşağıda belirteceğim bazı sorunlarla karşılaştık. Hepsi farklı kişilerde.
  • Analogların aşırı sertleşmesi veya soyulması.
  • Tuşların sertleşmesi.
  • Tuşlarda gecikme.
  • Kablonun çabuk aşınması.
  • Oyun sırasında gidip gelmesi.

Vallahi şaşkınım. Benim aldığım dönemde hiç kimse bu sorunlar hakkında paylaşımda bulunmamıştı. İlk defa şansım tutmuş demek. Üzüldüm bu arada, Gamepad'iniz için. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…