Rocket League İçin Gamepad Önerisi

@gurkanyal Ucuz ürün alakacak kadar zengin olmak mesele. One S kontrolcüyü 245 TL'ye almıştım. Benim verdiğim para 245 TL ve hiçbir dert çekmedim, sadece keyfini sürüyorum. Ucuz bir ürün alsam arızalanacaktı veya saçma sapan hataları ile uğraşacaktım. Bu sefer de aldığım ürünün üstüne kaliteli bir ürünü alacaktım. Ya da daha kötüsü; sürekli kalitesiz ürünler ile paramı çarçur edecektim. Piyasada her zaman ucuz görünen ürünler bulunur, kimseye de bir faydası olmamıştır.

Monster nitelikli doland
Elinize bir Xbox One S kontrolcüsü alın, birde 20 TL'ye her yerde satılan ''Fake(Çakma demek daha doğru olur aslında)'' kollardan alın bir oyuna girin karşılaştırın her anlamda farkı anlarsınız.

Her zaman ucuzun faydasız olduğunu söylemek büyük hata. Gidelim 1000 dolarlık Apple Pro Monitor Stand mı alalım? Özellikle dahili donanımlarda ucuza kaliteli ürün bulmanız gayet olası

Monster firmasının Bilgisayar ve diğer ekipmanlarını beğenmiyorum. Ama kol konusunda iyi iş çıkarmışlar. Ben kullandığım uzun süreç boyunca bir sorun yaşamadım. Genel kalitesinden memnun kaldım. O yüzden düşük - orta bütçe için tavsiye edebilirim.
Bütçe sıkıntısı olmayan kullanıcılar gözü kapalı Xbox One S Gamepad alabilir.
Bu bütçe aralığında MSI kablolu Gamepad satıyor. Ben kablosuz modeli tercih ederim. İnceleme konusunda belirtiğim gibi en ufak bir gecikme sorunu yok.

Bir nevi haklısın triggerleri deadzone bulunduruyor yani hassasiyet algılı değil.

DS4 ve One S kontrolcüsü açısından DS4'ü seçerdim ama bağlaması sıkıntı o yüzden One S alırdım.

20TL ye bile gamepad var.

4 sene önceki 80TL'ye F710 almayan kafamın içine edeyim.

Ya aliexpress'den alacağım yada kalsın diyerek bırakırım.

@Shadrous Birbiriyle alakasız bir konuya çektiniz hemen. Stand alacaksanız, onun kıyaslaması ayrı olur. Prestij ya da başka kaygıları olan firmaların derdi o ürün. Kontrolcü meselesinde işlev ve kaliteden bahsediyoruz. 5, 100, 100.000 TL'lik çikolata barları olduğunu düşünün. 5 TL'lik olan sırf yağ ve katkıdan oluşur. 100 TL'lik olan genel oranda kaliteli bir çikolatadır. 100.000 TL'lik, altın kaplama olan ise Arap eğlendirir, "kendilerince" prestij kasarlar, onların hayatıdır. Daldan dala sekmemize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…