Rocket League oynamaya değer mi?

Para vermediğin bir şeye oynamaya değer mi diye konu açmak bence boş.
İndirme hızını biliyor musun? Diskinde bulunan boş alanı biliyor musun? Hayır. Alanı ve indirme hızı düşük ise bu konu gayet dolu bir konu. Kullanıcı deneyimlerini almak için foruma danışıyor, nihayetinde değer, değmez demek zor değil.

Çerezlik oyun, sürükleyici değil.

Eki Görüntüle 945724
D721568E-1842-4FD3-987E-A4F172D3EA9D.jpeg

İndirme hızını biliyor musun? Diskinde bulunan boş alanı biliyor musun? Hayır. Alanı ve indirme hızı düşük ise bu konu gayet dolu bir konu. Kullanıcı deneyimlerini almak için foruma danışıyor, nihayetinde değer, değmez demek zor değil.

Doğru haklısınız yanlışımı anladım bir insanın 20GB bir oyunu indirmek için işkence dolu sürelere katlanmasına bir oyun için değip değmiyeceğini sorması gayet normal asıl sorun bendeymiş çok özür dilerim siz ve konu sahibinden. Allah 20GB indirirken konu sahibine kolaylık versin ne deyim zor iş.

Online oynanılabiliyor mu? Oynanıyorsa süper.

Bilmiyorum Online mı değil mi ama hikayesi güzel diyorlar.
327 saatim var, bu saatin yarısından fazlasını takım arkadaşlarım ile oynayarak geçirdim. Tek başına oynayacaksan kısa sürede bayarsın. Tek başına sarmıyor, hem konuşulmadığı için anlaşmazlık da olabiliyor.
Oyun içi konuşma var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı