Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi benim rankım platin 1 ve en son Division 2 deydim sonra rekabetçi mod da 2 maç oynadım yenildim ve o sinirle oyunun ortasında oyunu kapattım ve şimdi ise ne kadar maç alsam yenilsem de rank atlamıyor aynı şey seviye atlama ile geçerli maçlar bittikten sonra XP veriyor ancak görevleri tamamladığımda verilen XP'ler bir işe yaramıyor (seviye atlamama olayı rank atlamamadan önceydi) ne yapacağımı bilmiyorum tek zevk aldığım oyunlardan biriydi yardımcı olursanız beni çok menun etmiş olursunuz şimdiden teşekkürler
Oyundan erken çıkarsan rank bug'a girebiliyor bazen, oyundan çıkıp yeniden girdin mi? Eğer sorun bu değilse oyun erken çıktığın için MMR'ını düşürmüş olabilir bu durumda üst üste 5-6 kez kazanmak gerekebiliyor rank atlamak için.
Oyundan erken çıkarsan rank Bug'a girebiliyor bazen, oyundan çıkıp yeniden girdin mi? Eğer sorun bu değilse oyun erken çıktığın için Mmr'ını düşürmüş olabilir bu durumda üst üste 5-6 kez kazanmak gerekebiliyor rank atlamak için.