dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 29 Aralık 2019 #1 30’a yakın maç yaptım fakat gümüş 1 takıldı. Rank atlayamıyorum, atlamam için altın olmam gerek ama gümüş 1'de kaldı. Çözümü nedir? İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
30’a yakın maç yaptım fakat gümüş 1 takıldı. Rank atlayamıyorum, atlamam için altın olmam gerek ama gümüş 1'de kaldı. Çözümü nedir? İyi günler.
Finnegann Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 275 Yer Raccoon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #2 Kanka bendede aynı sorun vardı.Bir anda düşürüp bir anda atlatabiliyor.Ayrıca her kazandığın maçta rütbe atlayamıyorsun.(30 maç yeterli değil ayrıca) Artı 0 Eksi
Kanka bendede aynı sorun vardı.Bir anda düşürüp bir anda atlatabiliyor.Ayrıca her kazandığın maçta rütbe atlayamıyorsun.(30 maç yeterli değil ayrıca)
snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 29 Aralık 2019 #3 MMR puanınız önemli. Her maçta değişiyor. Rocket League MMR Rank olarak aratabilirseniz eğer MMR'ınızı öğrenebilir, her seviyede kaç MMR gerekiyor, hangi maçta ne kadar MMR kazanıp kaybetmişsiniz görebilirsiniz. Buradan bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
MMR puanınız önemli. Her maçta değişiyor. Rocket League MMR Rank olarak aratabilirseniz eğer MMR'ınızı öğrenebilir, her seviyede kaç MMR gerekiyor, hangi maçta ne kadar MMR kazanıp kaybetmişsiniz görebilirsiniz. Buradan bakabilirsiniz.