gülen orangutan Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Arkadaşımın Rocket League açılmıyor ses geliyor oyuna girebiliyor araba gitme sesi zıplama her şey var fakat görüntü yok. RTX 3060 var iyi de bir işlemcisi var, kaldıramayacak bir oyun olduğunu sanmıyorum. Nasıl düzeltilir?
Arkadaşımın Rocket League açılmıyor ses geliyor oyuna girebiliyor araba gitme sesi zıplama her şey var fakat görüntü yok. RTX 3060 var iyi de bir işlemcisi var, kaldıramayacak bir oyun olduğunu sanmıyorum. Nasıl düzeltilir?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 12 Mart 2024 #2 Oyunu hangi istemci üzerinden oynuyor? Artı 0 Eksi
KS KS gülen orangutan Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #3 reptile dedi: Oyunu hangi istemci üzerinden oynuyor? Genişletmek için tıkla... epic games çok bilmiyorum istemci olarak ne demeye çalıştığınızı reptile dedi: Oyunu hangi istemci üzerinden oynuyor? Genişletmek için tıkla... epic games Son düzenleme: 30 Mart 2024 Artı 0 Eksi
reptile dedi: Oyunu hangi istemci üzerinden oynuyor? Genişletmek için tıkla... epic games çok bilmiyorum istemci olarak ne demeye çalıştığınızı reptile dedi: Oyunu hangi istemci üzerinden oynuyor? Genişletmek için tıkla... epic games