Rocket League Steam key nereden bulunabilir?

Bu arada 6600 TL'den başlıyor fiyatlar. Bende bir ara aramıştım bayağı çünkü ben daha önce Steam'den alıp iade etmiştim, bayağı pişmanım, o zamanlar PC kaldırmıyordu o yüzden iade etmiştim ama senin yaptığın aşırı gereksiz biraz mantık ile oralardan vermeyeceklerini anlamalıydın bunu isteyen bir sürü kişi var öyle bir yol olsa zaten internete düşerdi. O para bence gereksiz sırf 1 oyun için.

12 bin TL olmuş alsaydın keşke.

Kesinlikle değerdi eğer 300tl gibi AAA oyunları fiyatında olsaydı.
Sebepler:1 Epicten nefret ediyorum.
2 Steam i seviyorum ve her oyunum orada.
3 Üçüncü sebebi unuttum.
4 Rocket League cidden güzel bir oyun.
Şuan 300tl ye Steamde satılsa direkt alırdım.

Şu anda Steam için Rocket League® kodları Eneba’da 20.000TL olmuş ve piyasada Steam için Rocket League® kodu bitmiş. Gördüğüm kadarıyla sadece Eneba’da var ve 20.000TL fiyat çekiyorlar kupon kodu kullansan internette en fazla %10’luk kupon kodları var olsun 18.000TL. Zamanında bu oyunun indirimsiz fiyatı 31TL’ydi. Epic Games, Epic Games, Epic Games...

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, yorumlarda f2p oyuna verilmez cart curt muhabbeti dönüyor. Koleksiyonculuk yapan birisi için bu önemli bir şeydir. Verilmez muhabbeti çevirenler de koleksiyoncu kesimden değil. Bende kısmi bir steam koleksiyoncusu olarak tam 1 yıl öncesi 3500 TL gift olarak Türk bir kullanıcıdan satın almıştım. 3000-3500 TL arası verilir. Discordum Divoras eklersen bir kaç ilan linki gönderebilirim. 3-4 ay önce 170$ dan satan kullanıcılar vardı. Reklama gireceği için buradan link atmıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…