MustiYigit Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 72 20 Ağustos 2021 #1 Rocket League'yi indirdim ama oyun tam ekran olmuyor. Tam ekran yapmadan oynayınca da zaten 1 FPS ile oynuyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Rocket League'yi indirdim ama oyun tam ekran olmuyor. Tam ekran yapmadan oynayınca da zaten 1 FPS ile oynuyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 20 Ağustos 2021 #2 ALT + ENTER aynı anda basın. Artı 0 Eksi
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 20 Ağustos 2021 #3 MustiYigit dedi: Rocket League'yi indirdim ama oyun tam ekran olmuyor. Tam ekran yapmadan oynayınca da zaten 1 FPS ile oynuyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem? Artı 0 Eksi
MustiYigit dedi: Rocket League'yi indirdim ama oyun tam ekran olmuyor. Tam ekran yapmadan oynayınca da zaten 1 FPS ile oynuyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem?
KS KS MustiYigit Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 72 20 Ağustos 2021 #4 FalconPaw dedi: ALT + ENTER aynı anda basın. Genişletmek için tıkla... yok olmuyo o zaten alt+enter yapmasaydım öyle pencerelide giremicektim cilgincocuk34 dedi: Sistem? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM GeForce 840M Intel 7 yedi. Bu kadar bilgi yeterli mi? Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: ALT + ENTER aynı anda basın. Genişletmek için tıkla... yok olmuyo o zaten alt+enter yapmasaydım öyle pencerelide giremicektim cilgincocuk34 dedi: Sistem? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM GeForce 840M Intel 7 yedi. Bu kadar bilgi yeterli mi?