Rocket League Tekrar İndiriyor

prophet '

Hectopat
Yer
Kırıkkale
Merhaba Technopat sakinleri. Bugün Steam'e girdiğimde Rocket League'in silinmiş olduğunu gördüm fakat oyunun dosyaları hala bende mevcut. Doğrulamayı denedim fakat işe yaramıyor. İnternette biraz araştırdım appmainfest diye bir olay varmış işe yarıyor ise dosyayı buraya yükleme şansınız var mı?

Steam kütüphanenize gelin, oyununuzu seçin ve sanki tekrardan kuracakmışsınız gibi indirme işlemini başlatın. Steam, oyunu indirmek yerine oyun dosyalarını tarayacaktır. Ardından hiçbir şey olmamış gibi oyununuza devam edebilirsiniz. Ne olur ne olmaz, indirme işleminden sonra oyun dosyalarını doğrulamanızı da öneririm.

Aynı şey Train Simulator 2019 oyunumun başına da gelmişti. İnternetteki araştırmalarım sonucu bu şekilde çözmüştüm.

Ekleme: Kütüphane klasörünü onarmaya gerek yokmuş. Sistem geri yükleme sonucu Outlast oyunum da silinmişti. Yalnız bazı dosyaları kalmış olmalı. Sadece yüklemeyi başlattım, dosyaları tarıyor. Eksik dosyaları indirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…