Rocket League tuş atamalarım nasıl?

CaIamity

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Oyunu PS4 aracılığıyla oynuyorum. Tuş atamalarım ise şöyle:

İleri sür: R1.
Geri sür: L1.
Boost: R2.
Air roll: L2.
Zıpla: X
Kayma: Kare.

Diğer kontrollerle pek bir sorunum yok. Bilen, anlayan bir kişi varsa yardımcı olabilir mi? Ne gibi değişiklikler yapılmalı?

Hocam orasını ben de biliyorum da mesela hiç oyunu oynadınız mı bilmiyorum standart olarak gelen kontrollerde Boost yuvarlakta oluyor ve kişi rahat etse de etmese de oyun kalitesini etkiliyor bu, Boost'u etkili kullanamıyorsunuz.

Hocam orasını ben de biliyorum da mesela hiç oyunu oynadınız mı bilmiyorum standart olarak gelen kontrollerde Boost yuvarlakta oluyor ve kişi rahat etse de etmese de oyun kalitesini etkiliyor bu, Boost'u etkili kullanamıyorsunuz.
150 saatim var ama hiç iyi oynayamıyorum. (Altın) Ayrıca klavye ile oynuyorum. Genel olarak öyle kullanıyor galiba. E sporcuların kontrollerine falan bakabilirsiniz.

Kendin nasıl daha iyi oynuyorsun ona göre yapmalısın. Yanlış mıyım?

Bir yere kadar doğru ama ilk kontrollerle kesinlikle oynanmaması lazım.

Merhaba. Oyunu PS4 aracılığıyla oynuyorum. Tuş atamalarım ise şöyle:

İleri sür: R1.
Geri sür: L1.
Boost: R2.
Air roll: L2.
Zıpla: X
Kayma: Kare.

Diğer kontrollerle pek bir sorunum yok. Bilen, anlayan bir kişi varsa yardımcı olabilir mi? Ne gibi değişiklikler yapılmalı?

Güzel ayarlar.

150 saatim var ama hiç iyi oynayamıyorum. (altın) ayrıca klavye ile oynuyorum. Genel olarak öyle kullanıyor galiba. E sporcuların kontrollerine falan bakabilirsiniz.

Hocam ben de altın ligindeyim. Eskiden bende klavye mouse ile oynuyordum ancak laptop hakkın rahmetine kavuştu. E-sporcu kontrolleriyle ilgili hocam ben şu an bu kontrollere alışmaya çalışıyorum yanlışım varsa bilen bir kişi düzeltebilir diye açtım konuyu çoğu e-sporcunun kontrollerine baktım zaten.

Aynı durumdayız bu arada bende oynayamıyorum sağa sola çarpıyorum topa vuracağım diye. 😅

Jhzer ayarlarına bak istersen eskiden onunkilere çok benzer ayarla oynuyordum.

Bir yere kadar doğru ama ilk kontrollerle kesinlikle oynanmaması lazım.

Güzel ayarlar.

Sağ olun cevap verdiğiniz için.

Hocam ben de altın ligindeyim. Eskiden bende klavye mouse ile oynuyordum ancak laptop hakkın rahmetine kavuştu. E-sporcu kontrolleriyle ilgili hocam ben şu an bu kontrollere alışmaya çalışıyorum yanlışım varsa bilen bir kişi düzeltebilir diye açtım konuyu çoğu e-sporcunun kontrollerine baktım zaten.

Aynı durumdayız bu arada bende oynayamıyorum sağa sola çarpıyorum topa vuracağım diye. 😅

Sağ olun cevap verdiğiniz için.
Ben başka oyunlardan alışığım gamepad ama Rocket te bi ara denedim beceremedim. Eğer iyi oynamanıza falan katkı sağladıysa yazar mısınız?

Ben başka oyunlardan alışığım gamepad ama rocket te bir ara denedim beceremedim. Eğer iyi oynamanıza falan katkı sağladıysa yazar mısınız?

Hocam biraz geciktim kusura bakmayın. Bende yeni yeni başladım gamepad ile oynamaya. Şu ana kadar fark ettiğim en büyük fark aerial yaparken çok daha rahat çıkıyor olmam. Ama ilk başta bir tamamen alışmak lazım sonra diğer mekaniklere geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı