Rocket League yeni güncellemeden sonra açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Rated-R

Centipat
Katılım
14 Mart 2020
Mesajlar
38
Önceden Rocket League'e başlatma seçeneklerine -DX9 yazılı şekilde giriyordum fakat yeni güncellemeden sonra oyun hiçbir tepki göstermeden açılıp kapanmaya başladı.
-DX9 komutunu kaldırınca da oyun arkada açılıp 10 saniye sonra kapanıyor. Process Monitor ile hata raporu alamıyorum çünkü herhangi bir hata gözükmüyor..
 
kardeşim aynı sorun bendede var bende -dx9 la çalıştırıyodum artık açılmıyo onu kaldırdığımda dx11 le açmaya çalışıyo bende sonra durduruldu hatası verip atıyo çözümün bulan yardımcı olabilirmi
 
oyunu bide bedava yapıcaklar para verenlerin önceliği olmalı 115 saatim var oyunda şimdi oyuna giremiyorum çok güzel güncelleme getiriyolar 2.5 gb ne getirmiş olabilirler onuda anlmadım ya bu oyunun destek ekibi varmı bilen yazabilirmi
 
Rocket League'in kendi sitesi var fakat Türkçe yardımcı olamazlar. Benim bin saatim var sen düşün :D
DX9 desteği kaldırılmış artık Rocket League yok. DX9 için herhangi bir güncellemeye kadar belki hiç gelmez. Doğru bilgiyse tabi.
 
Son düzenleme:
Kodu kaldırınca beyaz ekran verdiğini yazmışsınız, güncellemeden sonra mı oldu bu yoksa eski mi? Eskiyse silip girmeyi deneyin.
 
Kodu kaldırınca beyaz ekran verdiğini yazmışsınız, güncellemeden sonra mı oldu bu yoksa eski mi? Eskiyse silip girmeyi deneyin.
Güncellemeden önce başlatma seçeneklerine -dx9 yazılı şekilde giriyordum. Bunu yapmamın sebebi yine bir güncelleme yüzünden. Bu sefer sildiğimde dx11 cooked hatası alıyorum. Directx bilgilerimde ise Directx12 yüklü gözüküyor. Anlam veremediğim kısım bu. Directx sürümümü düşürmemmi lazım?
Önceki güncellemede 3 kez silip yükledim fakat sonuç alamamıştım.
 

Geri
Yukarı