Zaten normal Chat'i bile hep argo, küfür veya toxic'lik için kullanan (çoçuksu) insanlardan uzak durmak için chat'i kapatmak en mantıklısı veya sadece takım komut moduna almak.Evet, eklendi de bence gereksiz gibi ya. Dün oyunuma bir tane eleman geldi, küfretmekten başka bir şey yapmıyor.
974 saat steamde oynama sürem var bu yüzden oyunu bıraktım. Eskiden korsan oynarken botlara karşı turnuva yapmak daha zevkliydi. 4-5 yıldır net oynuyordum oyunu. Bırakırken hiç acımadım bu toxicliğe çözüm şart bence.@TheHypesTR Rocket League'nin kitlesi de aşırı toksik maalesef. Gol atınca "Ne kurtarıştı ama" diye spamlayan mı dersin yoksa bir iki gol yiyince hemen çıkanlar mı dersin hepsi var.
Ulan milletin kontrolcüsünü dinlemekten beynim sulandı takır tukur. Bas konuş yapmaya yetlenen bile yok. Bir de cidden ırkçılık olarak algılamayın ama bu oyundaki Fransızların hepsi garip. Quick chatte toksiklik yapmaları yetmiyordu şimdi sesli sohbette yapıyorlar. Adam hello diyor hello diyorum sonra Fransızca konuşmaya başlıyor. Fransızca bilmiyorum İngilizce biliyorum diyorum hala Fransızca konuşuyor. Madem İngilizce konuşmayacaksın niye hello diyorsun selam da verme manyak herif. Önceden sesli sohbet rakip takıma da açıktı ama şimdi açık değil yapacağım tek eleştiri bu. Ses kalitesi düzelmiş gibi. Önceki sürümde kendimi sınır dışı operasyondaki askerler gibi hissediyordum. Ses telsiz sesi gibi geliyordu.Dün itibarıyla sesli sohbet geldi arkadaşlar![]()
Evet, eklendi de bence gereksiz gibi ya. Dün oyunuma bir tane eleman geldi, küfretmekten başka bir şey yapmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.