Xaser güvenilir mi?

TreacheryXK

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
anakart === Asus Prime B550M-K 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX
işlemci ve soğutucu === RYZEN 5 5600X, COOLERMASTER HYPER 212 SPECTRUM BLACK EDITION
ram === Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600mhz CL18 DDR4 Ram
ssd === KINGSTON 500 GB 2200/2000MB M2 SSD
ekran kartı === ZOTAC GeForce RTX 3060 Ti TWIN EDGE GAMING OC 8GB GDDR6 256 BIT
kasa ve psu === CORSAIR CARBIDE SPEC-DELTA RGB 650W 80+ BRONZE
Arkadaşlar acaba Xaser sitesinden veya Hepsiburada üzerinden Xaser'den bilgisayar almak mantıklı mı veya güvenilir mi? Deneyimi olan paylaşabilir mi?

Muhtemelen ürünler elinize sorunsuz şekilde ulaşır, o konuda güvenilir denebilir. Fakat fazla fazla mantıksız. Adamlar 40 bin TL'ye DDR4 + 5060 sistem satıyor. Yine de hangi sistemi alacaksınız?

Hazır sistem almak tambir şaçmalık hep piyasada alınmayan parçaları koyuyorlar. Ama kullanılmış sistem alınabilir.

Muhtemelen ürünler elinize ulaşır, o konuda güvenilir denebilir. Fakat fiyatlar fazla fazla mantıksız. Adamlar 40 bin TL'ye DDR4 + RTX5060 sistem satıyor. Yine de hangi sistemi alacaksınız?

Bu sistemi düşünüyordum.

Hazır sistem almak tambir şaçmalık hep piyasada alınmayan parçaları koyuyorlar. Ama kullanılmış sistem alınabilir.
Bazen kampanyalar ile toplamadan ucuz sistemler çıkabiliyor. Genel konuşmak olmaz bence.

Bu sistemi düşünüyordum.
Fazla pahalı duruyor. Ayrıca o 1TB şeklinde belirtilmiş SSD, 240mm sıvı soğutma şeklinde belirtilmiş soğutucu, 32 GB DDR5 şeklinde belirtilmiş RAM, 600W 80+ şeklinde belirtilmiş PSU'nun marka modeli ne?

Aynısını 50'den aza toplarım.

Sıkıntı şurada bunu yüksek ihtimalle sitesinden değil Hepsiburada gibi bir yerden alırım çünkü peşin fiyatına taksit ile almam gerekiyor ve Hepsiburada'da o var yani.

Bazen kampanyalar ile toplamadan ucuz sistemler çıkabiliyor. Genel konuşmak olmaz bence.

Pahalı duruyor. Ayrıca o 1TB şeklinde belirtilmiş SSD, 240mm sıvı soğutma şeklinde belirtilmiş soğutucu, 32 GB DDR5 şeklinde belirtilmiş RAM, 600W 80+ şeklinde belirtilmiş PSU'nun marka modeli ne?

Hocam vallahi tam bilmiyorum çok belirsiz yapıyor işleri bunlar.

Adamlar kendi koydukları parçalara güvenmiyor ki en başta. Tabii belirsiz davranırlar. İsterseniz bütçe belirterek farklı bir sistem öneri konusu açın. Bunun gibilere paranızı kaptırmayın.

Sıkıntı şurada bunu yüksek ihtimalle sitesinden değil Hepsiburada gibi bir yerden alırım çünkü peşin fiyatına taksit ile almam gerekiyor ve Hepsiburada'da o var yani.

Bence her parçayı araştırıp en ucuz yerden al topla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı