Birkaç yayıncıya sordum ve sadece Epic Games'ten satın alanların ticareti açmak için para yatırmaları gerektiğini söylediler. Siz Steam üzerinden oynayan diğer oyuncularla ticaret yapmayı denediniz mi ?Evet. Epic'ten sonra öyle bir kural geldi. Oyun ücretsiz olunca parayı bir yerden çıkartmaları lazımdı. İyi ki önceden trade yaptım çokça.
Steam'de herhangi bir sorun olmuyor. Çünkü oyunu satın aldınız. Ticaret yaptığın kişiler Epic'ten mi oynuyor Steam'mi?Birkaç yayıncıya sordum ve sadece Epic Games'ten satın alanların ticareti açmak için para yatırmaları gerektiğini söylediler. Siz Steam üzerinden oynayan diğer oyuncularla ticaret yapmayı denediniz mi ?
Bilmiyorum ki rastgele oyundan denk geldiğim 2 Türk ile grup oluşturup oynamıştık. Steam'den mi Epic Games'ten mi aldılar bilmiyorum. Knight Online mı oynuyoruz ticareti açmaya para vereceğiz diyerekten sildim oyunuSteam'de herhangi bir sorun olmuyor. Çünkü oyunu satın aldınız. Ticaret yaptığın kişiler Epic'ten mi oynuyor Steam'mi?
Onu anlamadık için ya adamların kendisine soracaktın ya da profil fotoğraflarına bakacaktın. Adamların fotoğrafı yoksa bir insan ikonu varsa Epic'ten oynuyordur. PSY NET yazanlar ise konsoldan girenler. Konsollarla çapraz platform dolayısıyla ticaret yapılmaz. Epic'ten giren bir kişi ise o kişinin 500 kredi satın almış olması gerekir. Steam kullanıcılarının bir şey yapması gerekmez.Bilmiyorum ki rastgele oyundan denk geldiğim 2 Türk ile grup oluşturup oynamıştık. Steam'den mi Epic Games'ten mi aldılar bilmiyorum. Knight Online mı oynuyoruz ticareti açmaya para vereceğiz diyerekten sildim oyunuGeri yükleyeyim bari boyutu küçük en azından. Steam üzerinden oynuyorum ben.
Hmm, teşekkür ederim cevapların için. Konsol üzerinden oynayanlar ile neden ticaret yapamıyoruz ? Sonuçta aynı oyunu oynamıyor muyuz ? Bir bilgin var mı bunun hakkında ?Onu anlamadık için ya adamların kendisine soracaktın ya da profil fotoğraflarına bakacaktın. Adamların fotoğrafı yoksa bir insan ikonu varsa Epic'ten oynuyordur. PSY NET yazanlar ise konsoldan girenler. Konsollarla çapraz platform dolayısıyla ticaret yapılmaz. Epic'ten giren bir kişi ise o kişinin 500 kredi satın almış olması gerekir. Steam kullanıcılarının bir şey yapması gerekmez.
Biraz saçma ve can sıkıcı durum. Çapraz platform vs. diye yapmamışlar işte. Herkes kendi arasında ticaret yapsın vs. Onların oyunu konsoldan oynayıp gelişmesi ile bizim PC'den oynayıp item kasma durumlarımız eşit olmadığı içindir sanırım.Hmm, teşekkür ederim cevapların için. Konsol üzerinden oynayanlar ile neden ticaret yapamıyoruz ? Sonuçta aynı oyunu oynamıyor muyuz ? Bir bilgin var mı bunun hakkında ?
Kendi aralarında ticaret yapsınlar kısmı neyse de, konsol üzerinden oynayanlar ile PC'den oynayanların eşya kazanma durumları farklı mı ?Biraz saçma ve can sıkıcı durum. Çapraz platform vs. diye yapmamışlar işte. Herkes kendi arasında ticaret yapsın vs. Onların oyunu konsoldan oynayıp gelişmesi ile bizim PC'den oynayıp item kasma durumlarımız eşit olmadığı içindir sanırım.
Amaç şu aslında. Şirketler parayı kendine alıyor. Steam'den oynadın ve PS'deki hesabına eşyalarını atacaksın mesela. Buradan PS bir şey kazanamıyor ve bunu da istemiyorlar. Bu yüzden mantıklı geldi.Kendi aralarında ticaret yapsınlar kısmı neyse de, konsol üzerinden oynayanlar ile PC'den oynayanların eşya kazanma durumları farklı mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.